Leicester-tapet irriterer fortsatt Milner

Selv ikke en flott seier over Arsenal klarte å ta tankene bort fra det fæle tapet for Leicester for James Milner.

5. mar 2017 kl 10.33 Einar Kvande

– Jeg er veldig fornøyd med å slå Arsenal, men jeg er fortsatt skuffet over det som skjedde i Leicester, og at vi ikke klarer å prestere stabilt, uttaler Milner til Liverpoolfc.com.

– Vi vet hvor gode vi kan være, men vi må prestere på det nivået jevnlig, fortsetter lagets visekaptein.

– Vi får bare fortsette å bygge oss opp og forbedre oss. Måten vi spilte på mot et sterkt lag, og dominerte, spesielt i første omgang, var strålende. Det viser hvor gode vi er. Vi må bare fortsette slik.

– Prestasjonen mot Arsenal var selvsagt langt bedre enn mot Leicester. I første omgang synes jeg vi spilte veldig bra både med og uten ball. Vi kunne ha scoret flere mål.

– Vi var ganske solide i andre omgang, men Arsenal kom mye mer med i kampen. De er et godt lag.

– Vi kom litt tregt i gang de første 20 minuttene i andre omgang, men lot oss ikke knekke, og det var fint å få det målet mot slutten.

– Andre kan få prate om tabellen

Seieren betyr at Liverpool passerte Arsenal på tabellen, men The Gunners har en kamp mindre spilt.

– Vi overlater til alle andre å prate om topp fire og tabellen. Selv tar vi en kamp om gangen, og jobber videre med det vi har jobbet med så langt.

– Vi går ut for å vinne hver eneste kamp. Vi vet hvor gode vi er, og at vi kan vinne hver kamp. Vi ønsker å bli bedre som lag, og forbedre oss. Det er målet. Klarer vi det, vil seirene komme av seg selv, avslutter Milner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]