Liverpool med i jakten på van Dijk

– Liverpool er klare til å bruke mer penger enn de noen gang har gjort tidligere, skriver Dominic King.

13. apr 2017 kl 23.58 Arve Vassbotten

Liverpool skal være klare til å kaste seg inn i kampen om Southamptons midtstopper Virgil van Dijk, skriver Dominic King i Daily Mailog Tony Barrett i joe.co.uk.

Ifølge journalisten har Manchester City og Chelsea lenge vært i førersetet når det kommer til Southampton-stopperen. Men også Everton-manager Ronald Koeman, som jobbet med van Dijk i sin tidligere klubb, har vist interesse.

Forholder seg ikke passive

«Men Liverpool har ikke tenkt å forholde seg passive. Liverpool er fast bestemt på å forsterke forsvaret, og skadene til Dejan Lovren og Joël Matip denne sesongen betyr at de ikke automatisk er førstevalg», skriver King, og mener spilleren passer profilen Klopp er ute etter.

«Klopp har plukket ut van Dijk som sitt førstevalg til å forsterke forsvaret i sommer, og mens Liverpools mulighet til å sikre Champions League-fotball øker, øker også håpet om å være med å kjempe om de beste talentene«, skriver Barrett.

Sakho kan styrke Liverpools mulighet

Selv om prisen på 25-åringen kan ligge rundt 50 millioner pund, kan Southamptons interesse for Mamadou Sakho styrke Liverpools muligheter, mener han. Han tror også Klopp ønsker å finne en topp midtbanespiller, og der er Red Bull Leipzigs Naby Keita på toppen av ønskelista.

«Liverpool er klare til å bruke mer penger enn de noen gang har gjort tidligere for å gi sin manager de forsterkningene han ønsker», skriver King.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]