Lovren har signert

Liverpool FC melder at Dejan Lovren i dag har signert en ny langtidskontrakt med klubben.

28. apr 2017 kl 11.03 Einar Kvande

Midtstopperen satte navnetrekket sitt på de nødvendige dokumentene under en seanse på Melwood fredag morgen.

Ifølge Liverpool Echo er det snakk om en fireårskontrakt verdt 100 000 pund i uka, med opsjon på et femte år.

Lovren er i ferd med å fullføre sin tredje hele sesong som Liverpool-spiller, etter at han kom fra Southampton i juli 2014. Han har siden den gang spilt totalt 105 kamper for klubben, og har gjort fire mål.

– Dette er en spesiell dag for meg og min familie, uttalte Lovren til Liverpoolfc.com etter at kontrakten var signert.

– Nå tror jeg at jeg er den lykkeligste fyren i verden. Dette er en ny drøm som går i oppfyllelse. Jeg har alltid drømt om å bli så lenge som mulig i klubben jeg elsker, og det er Liverpool.

Er spent på hva fremtiden vil bringe

– Etter alt som skjedde i begynnelsen av min Liverpool-karriere, så føler jeg at jeg har gjort det bedre i de to siste sesongene enn i den første. Klubben har belønnet meg for det. De tror på meg, og det gjør fansen også. Det har jeg stor respekt for, etter alt som skjedde.

– Jeg er fornøyd med alt, og ønsker bare å bli værende her så lenge som mulig, og være del av denne familien i mange, mange år fremover.

Lovren har spilt 28 kamper for Liverpool denne sesongen, og har notert seg for to scoringer.

– Jeg er glad jeg vil være en del av dette laget og denne planen fremover. Vi har et talentfullt mannskap, med mange spesielle spillere og en utrolig manager. Klubben er fantastisk, og supporterne støtter deg selv på dårlige dager, noe som er det viktigste. Nå er jeg spent på hva fremtiden vil bringe.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]