Lovren, Sturridge og Wijnaldum på bedringens vei

Tre spillere har slitt med sykdom og skader denne uken.

24. feb 2017 kl 15.06 Einar Kvande

Under dagens pressekonferanse på Melwood kom Jürgen Klopp med en oppdatering på skadesituasjonen. Dejan Lovren er tilbake i løpetrening, og kan være tilbake i full trening i morgen. Daniel Sturridge kan få sin første treningsøkt etter sykdommen i dag, og Georginio Wijnaldum bør rekke Leicester-kampen etter å ha fått en smell i baksiden av leggen tidligere denne uken.

Lovren har vært satt ut av spill helt siden Liverpools uavgjort-kamp mot Chelsea på januars siste dag. Han var ikke med på treningsleiren på La Manga, og måtte oppsøke en spesialist i Tyskland for å få orden på kneproblemene.

Lovren tilbake i løpetrening

SYKDOMMEN SITTER I
SYKDOMMEN SITTER I  Daniel Sturridge har stått over treningene hele denne uken på grunn av virus-sykdommen som har plaget ham.

– Dessverre var det ikke alle spillerne som kunne bli med oss til La Manga. Daniel forsøkte, men vi måtte dessverre sende ham hjem på grunn av en virusinfeksjon. Han vil trolig gjennomføre sin første treningsøkt etter sykdommen i dag. Han trengte noen dager for å komme til hektene, uttalte Klopp.

– Dejan Lovren kunne ikke bli med oss til La Manga. Han trente i dag. Han løp utendørs. Det var mulig for ham, og han følte det gikk bra. Han kan nå ta nye steg i riktig retning, og det er bra.

– Hadde det vært en liten skade, hadde det ikke tatt så lang tid som dette. Han kjente det litt før Chelsea-kampen, men det ble bedre da han varmet opp, så han kunne spille, og han spilte veldig bra.

– Etter kampen hadde han store smerter i kneet. Vi lot ham hvile noen dager samtidig som han fikk behandling, og man kom frem til en diagnose. Men det viste seg at vi ikke fant 100% ut av det, så vi sendte ham til en spesialist som fant årsaken til problemet. Det lå ikke i kneet, hvor han hadde smertene.

– Kneet var ok, men smertene var fortsatt der. De fikk ordnet opp i problemet. Jeg snakket med ham i fem minutter i dag, og han fortalte meg at han følte seg veldig bra etter å ha løpt utendørs, så han bør være i stand til å trene sammen med laget i morgen.

– Han vil ikke være langt unna å kunne spille Leicester-kampen. Den vil kanskje komme for tidlig, men det er selvsagt bra for oss at han er tilbake i trening.

SMELL
SMELL  Georginio Wijnaldum fikk en skade i baksiden av leggen på trening tidligere denne uken.

Wijnaldum fikk en smell på trening

Klopp kunne også fortelle at Georginio Wijnaldum hadde fått et problem i baksiden av leggen under trening tidligere denne uken, men manageren mente at nederlenderen vil kunne spille på King Power Stadium mandag kveld.

– Han fikk litt problemer på trening denne uken. Han fikk en skikkelig smell i baksiden av leggen, men det bør ikke være et problem med tanke på kampen. Han klarte å løpe i går, og han kunne trene i dag, noe som var viktig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]