– Lucas er i knallform

Jürgen Klopp innrømmer at Lucas Leiva er blitt en svært nyttig mann for laget i sesonginnspurten.

5. mai 2017 kl 14.56 Einar Kvande

Liverpool-manageren krever å bli trodd på at han aldri har tvilt på brasilianerens egenskaper som fotballspiller. 30-åringen, som runder 10 år i Liverpool den 11. mai, står nå bokført med tre målgivende pasninger på sine fem siste kamper.

– Lucas er en kar jeg aldri har tvilt på. Nå er det lettere å regne seg frem til hva han betyr – jeg har hørt at han har tre målgivende på sine fem siste kamper eller noe slikt, uttalte Klopp under dagens pressekonferanse på Melwood.

– Han er i god form, og en veldig viktig spiller for oss. Klubben viste seg fra sin beste side da vi feiret hans 10 år på Anfield nylig. Jeg har aldri vært med på noe lignende tidligere. Det var virkelig en markering av respekt for en spiller. Et synlig bevis på hvor høyt klubben verdsetter ham og hvor viktig de anser ham for å være som spiller.

– Han har aldri vært i bedre form, så han er veldig viktig for oss. Men det gjelder det samme for ham som for de andre spillerne. Kampene han har spilt er historie nå, og vi må fokusere på neste kamp, og være klar til å levere varene og prestere nok en gang. Gjøre to mål, eller hva det nå måtte være. Det er ikke forbudt.

– Alle her kan fortsatt forbedre seg mye, så det er hva vi fokuserer på, avsluttet Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]