Markovic antyder at fremtiden ikke er i LFC

Lazar Markovic mener han har noe uoppgjort i engelsk fotball, men at han og Jürgen Klopp nok ikke har samme syn på hvordan han passer inn hos Liverpool.

10. mar 2017 kl 16.39 Torbjørn Flatin

- Det er godt å være tilbake i Premier League igjen, det er den sterkeste ligaen i verden, sier Lazar Markovic til Sky Sports.

Serberen har vært på utlån hos Fenerbahce og Sporting Lisboa etter at han kom til Liverpool sommeren 2014, men skal nå tilbringe resten av sesongen hos Hull.

- Jeg kom hit for å hjelpe Hull til å holde seg i Premier League. Jeg snakket med treneren og han sa hva han mente om situasjonen til Hull, noe som overbeviste meg om at jeg skulle prøve å gjøre mitt beste for dem.

- Det er to-tre år siden jeg kom til Liverpool, jeg er blitt mer moden og har mer erfaring. Det vil spille en stor rolle i min utvikling.

Lazar startet sesongen i Sporting, men da Hull ønsket å hente ham i januar ble det gjort med Liverpools velsignelse til tross for skader og Sadio Mané opptatt med Afrikamesterskapet.

- Jeg ser annerledes på det enn treneren, forklarer Markovic når det blir spurt om hans situasjon med Liverpool FC. – Jeg er fortsatt en Liverpool-spiller og vi skal ha samtaler til sommeren og ta det derfra.

- Jeg er enig i det, men det vil være et spørsmål som ikke er det samme for meg og for treneren, fortsetter den hurtige flankespilleren når han blir spurt om hans stil ikke burde passe godt med måten Jürgen Klopp ønsker at Liverpool skal spille på.

- Min stil passer med den som Liverpool har, supporterne synes å like den og de andre spillerne også.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]