Spillervurdering:Matchvinneren får bestemannsprisen

Det var mange som gjorde en helhjertet innsats i 1-0 seieren over West Bromwich, men vi belønner matchvinneren med bestemannsprisen.

16. apr 2017 kl 16.44 Einar Kvande

Mignolet 8
Må stort sett bare sparke ut tilbakespill, før Phillips kommer alene med ham ti minutter før slutt. Gjør da en «matchvinnende» redning, som berger alle tre poengene.

Clyne 7
Gjør en solid defensiv jobb, samtidig som han stadig er med fremover og er spillbar i Liverpools offensive spill.

Matip 8
Gjør en nydelig og viktig takling på en WBA-kontring etter 17 minutter. Er veldig god til å lese spillet, og gjør en helhjertet stopperjobb. Header like utenfor på et frispark i annen omgang.

Lovren 8
Tøff i duellene, og gjør en solid stopperjobb gjennom samtlige 90 minutter.

Milner 6
Slår et nydelig frispark i forkant av Liverpools scoring, men bommer når han får en kjempesjanse til å sette 2-0 etter 57 minutter. Slet litt i duellspillet til tider.

Lucas 7
Åpnet litt rufsete, med upresise pasninger. Bidrar med en målgivende stuss til Firminos scoring, og løper opp mange baller i en andreomgang der han gjør en strålende ryddejobb.

Can 8
Bidrar med pondus i duellspillet på midtbanen, og er også god å ha på defensive dødballer.

Wijnaldum 8
Bidrar med ro og kløkt på midtbanen, og er enormt god til å skjerme ball og deretter fordele den på utsøkt vis.

Coutinho 6
Har en fin frispilling av Firmino etter et kvarter, og var nær på en volley etter 24 minutter. Men dette var dagen hvor han skulle gjøre litt for mye selv, og da passer det dårlig at skuddfoten ikke er innstilt.

Firmino 8
Får en stor sjanse allerede etter et kvarter, men skyter like utenfor. Har en fin frispilling av Coutinho etter 24 minutter, og er råsterk i duellen før han setter inn seiersmålet med hodet på overtid i første omgang. Har et utsøkt innlegg til Milner, som burde ha gitt 2-0 tolv minutter etter pause. Gjør også en herlig defensiv jobb. Liverpools beste.

Origi 6
River og sliter i WBA-forsvaret, men man savner et sluttprodukt fra belgieren. Har en ball i nettet, som blir avvinket for offside på Firmino.

Sturridge
Erstatter Origi etter 82 minutter, men klarer aldri å komme skikkelig inn i kampen.

Moreno
Kommer inn på overtid og burde ha punktert kampen da han bommet på åpent mål fra langt hold, etter at WBA-keeper Foster hadde vært med opp på en dødball.