– Min beste periode i karrieren

Pedro Chirivella gjør sakene sine bra i Nederland.

29. mar 2017 kl 21.21 Arild Skjæveland

Go Ahead Eagles ligger helt sist i nederlandske Eredivisie. Laget har kun tatt 20 poeng på 27 kamper - men Pedro Chirivella gjør sakene sine bra på midtbanen.

Den unge spanjolen har scoret to mål og levert to målgivende etter at han ble lånt ut i januar. Han har spilt nesten hvert eneste minutt av de 10 kampene siden han kom, og ifølge rapportene gjør han sakene sine bra spillesmessig.

IMPONERER:
IMPONERER:  Pedro Chirivella har scoret to mål og levert to målgivende på ti kamper.

– Klopp følger nøye med på utviklingen til de unge spillerne, og det var han som foreslo at jeg skulle dra til Nederland. Jeg vet at han ser alt som skjer, og det er jeg glad for, sier 19-åringen til EFE.

Kontrakt til 2020

– Jeg har kontrakt til 2020. I mai vil jeg ha en måned ferie, og 1. juni er jeg tilbake i Liverpool med førstelaget for sesongoppkjøring. Deretter får vi se hva som skjer.

Han mener selv at han nå er inne i sin beste periode som seniorspiller.

– Jeg er trolig inne i min beste periode nå, fordi jeg kommer inn i rytmen med å spille hver uke. I Liverpool kunne jeg ikke få det. Det er ikke det samme å spille reservelagsfotball som å spille for et lag som kjemper mot nedrykk.

– En spiller føler seg viktig når han er involvert, og her spiller jeg hele tiden.

Chirivella fikk sin debut for Liverpool mot Bordeaux under Brendan Rodgers. Totalt har han fått fem kamper for de helrøde - to fra start og tre som innbytter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]