Nå drømmer Lovren om sportslig suksess

Dejan Lovren håper at han skal klare å innfri sine sportslige mål i klubben han elsker.

28. apr 2017 kl 11.45 Einar Kvande

Lovren satte i dag navnestrekket sitt på en ny langtidskontrakt med Liverpool, og ser fremover mot kommende oppgaver.

– Vi er ikke her bare for å spille kamper og være en middelhavsfarer. Kvaliteten på laget og en topp manager som vant nesten alt med Dortmund tilsier noe annet, slår Liverpools nummer seks fast til Liverpoolfc.com.

– Neste sesong skal vi igjen forsøke å plukke så mange poeng som mulig, men først ønsker vi å avslutte denne sesongen godt og kvalifisere oss for Champions League, legger kroaten til.

– Da Jürgen kom inn, forandret han meg mye. Ikke bare meg, men mange av spillerne. Det gikk på holdninger, jobbe hardt på banen og på treningsfeltet. Han er fortsatt fersk her, for han har bare vært her halvannet år. Men alle kan se den store forskjellen han har utgjort.

– Hans ideer og planer er en positiv greie for klubben.

– Champions League er fortsatt innen rekkevidde

Det kortsiktige målet er altså å komme med i neste års Champions League, noe som fortsatt er innen rekkevidde for de røde.

– Det vil være dumt om vi ikke hadde tro på dette. Vi startet sesongen sterkt, og trodde på det fra første dag under preseason. Og vi tror fortsatt.

– Dessverre har vi hatt en del skader, og vært litt uheldige med det. Men vi har fortsatt en stor tropp, med masse unge talenter. Vi skal definitivt kjempe i de siste fire kampene for å ta alle 12 poengene.

– Jeg er alltid sterk i troen. Jeg tror på dette laget og i hver enkelt person som tror på oss. Det er det viktigste. Jeg mener vi fortjener å nå Champions League på grunn av alt vi har gjort denne sesongen. Jeg er ganske sikker på at vi kommer med der, avslutter Lovren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]