– Nå er målet Champions League

For Sadio Mané er neste målsetning klar.

16. mar 2017 kl 22.45 Arild Skjæveland

Liverpool la store penger på bordet for å sikre seg Sadio Mané i sommer. Spilleren er lagets toppscorer i sin første sesong på Anfield, og forteller at han stortrives.

– I fotball vet alle om Anfield. Det er utrolig. Jeg ønsker alltid å spille på Anfield - hele tiden. Jeg skulle ønske jeg kunne spille der annenhver dag, for det er alltid gøy å spille foran disse supporterne, sier senegaleseren i et intervju med Liverpoolfc.com.

Sadio hadde som mål å komme seg til en storklubb.

– Som spiller ønsker du å spille bra, og for å gjøre det kan du ikke tenke på hva du kostet eller hva folk sier. Noen vil snakke dersom du gjør det bra, og andre snakker dersom du gjør det dårlig, så det er viktig å ikke tenke på hva folk sier.

– Dersom du skal prestere, må du være fokusert, tro på dine kvaliteter og jobbe hardt. Deretter gjøre ditt beste for laget. Ikke hør eller tenk på hva folk sier. Da jeg kom til Europa, hadde jeg et mål. Målet mitt var å spille for en av de store klubbene i Europa. Derfor ga jeg alt - og nå føler jeg at jeg er i en slik klubb, og er glad for å være på plass.

Nå har han neste mål klart.

– Det neste nå er å spille i Champions League med Liverpool, og vinne troféer med Senegal. Og hvorfor ikke vinne mange, mange troféer med klubben min i tillegg?

Liverpool spiller borte mot Manchester City søndag kl. 17.30.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]