– Nå må vi vinne resten

Irritert Emre Can etter gårsdagens forestilling.

24. apr 2017 kl 19.14 Arild Skjæveland

Liverpool kastet bort viktige poeng i jakten på Champions League-plass mot Crystal Palace i går. Etter å ha ledet 1-0 slapp de London-laget inn i kampen, og to scoringer av Christian Benteke gjorde at hjemmelaget endte uten poeng.

– Vi er frustrerte og skuffet, sier Can til Liverpool Echo.

– Vi kontrollerte kampen, og jeg synes ikke vi spilte så dårlig, men så slapp vi inn to mål på to sjanser. Alle er veldig skuffet, fordi vi skulle ha vunnet denne kampen. Vi hadde sjansene, sier tyskeren videre.

– Det var idiotisk av oss, og igjen kom det etter dødball. Vi hadde jobbet mye med det på trening, og hadde trent veldig bra. På all dødballtreningen gjorde vi det bra, men igjen slipper vi inn mål på en slik situasjon, og det er bare dumt.

Brente kjempemulighet

Can hadde selv en stor sjanse på stillingen 1-0.

– Ballen kom ikke for raskt på meg, og jeg kan ikke forklare hvorfor jeg ikke scoret. Det var en god sjanse. Banen var litt tørr, men jeg må score på den sjansen, og jeg vet det. På 1-0 må vi være lurere i en slik situasjon. Vi skulle ikke ha sluppet inn de to målene.

Må vinne resten

Liverpool har ikke råd til flere feilskjær dersom de skal klare sesongens målsetning om topp fire. Torsdag møtes Manchester City og Manchester United på Etihad.

– Er seier til City det beste resultatet for oss? Da heier jeg på City! Et av topplagene vil miste poeng, og det er positivt. Vi må bare vinne den neste kampen mot Watford. Det er fortsatt i våre hender. Dersom vi vinner de siste fire kampene vil vil klare det, for flere av topplagene møtes.

– Å vinne våre siste fire må være målet. Neste kamp er mot Watford, og vi ønsker å vinne der.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]