Ny skade for Sturridge

Jürgen Klopp vil vurdere formen til Dejan Lovren inn mot kampstart mot Arsenal. Jordan Henderson og Daniel Sturridge er ikke aktuelle for kampen.

3. mar 2017 kl 15.13 Einar Kvande

Daniel Sturridge har fått en hofteskade. Jordan Henderson er ikke friskmeldt etter fotskaden han fikk på trening. Dejan Lovren har trent i tre dager, etter å ha gått skadet siden 31. januar.

– For Jordan kommer kampen mot Arsenal for tidlig, det er sikkert. Det vil ta tid før skaden hans blir leget. Vi får se med Dejan. Han trente delvis sammen med laget i forgårs, og i går var han tilbake i full trening med laget, sa Klopp under dagens pressekonferanse på Melwood.

– Nå må vi se hvordan han reagerer på disse øktene. Han vil trene igjen i dag, om ikke noen forteller meg noe annet. Så får vi ta en avgjørelse ut fra det.

– Han har vært ute i nesten fire uker, og har bare trent i tre dager, noe vi må ha i bakhodet. Jeg er ikke sikker på hva det blir til for øyeblikket.

– Daniel var syk. Veldig, veldig syk. Nå har han fått en strekk i en muskel i hoften. Det skjedde under en rehabiliteringsøkt.

– Det er ingen alvorlig skade. Den er bare liten, men den forhindrer ham å trene som normalt en ukes tid til. Han kan drive treningsarbeid den kommende uken, men ikke sammen med resten av laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]