Optimistisk før overgangsvinduet åpner

Jürgen Klopp tror Liverpool vil være en attraktiv klubb for spillere denne sommeren.

21. apr 2017 kl 23.43 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp mener Liverpool vil være en attraktiv klubb for spillere denne sommeren, og at det til sommeren vil bli lettere å tiltrekke seg de spillerne han helst ønsker.

– Ja, jeg tror det. Jeg mener Liverpool for øyeblikket er et svært interessant prosjekt for spillere, så ja, sier Klopp til Liverpool Echo.

James Pearce i Echo mener tyskeren har Leverkusens Julian Brandt, RB Leipzigs midtbanespiller Naby Keita og Southampton-stopper Virgil van Dijk øverst på ønskelista til sommeren.

– Vi kan ikke si 100 prosent sikkert at vi vil spille Champions League-fotball neste år, men vi har et ungt lag, og det er en fantastisk klubb. Vi er en en god posisjon, og alle kan se hvordan laget utvikler seg. Som med Tottenham, så er gjennomsnittsalderen lav, og det er mer i vente fra laget, sier manageren videre.

– Tottenham er åpenbart et stykke foran oss, men de har kanskje spilt sammen lenger. Vi føler at vi gjør det bra, og dersom spillere ønsker å være en del av det, så er det lettere å ta en slik avgjørelse i år enn det var i fjor sommer.

Positive samtaler

Klopp hinter til at han allerede har vært i kontakt med mulige overgangsmål.

– Samtalene vi har hatt så langt har vært veldig positive. Det betyr ikke at noe vil skje, men de er positive. Alle ser utviklingen, og det er bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]