Origi klar til å erstatte lårskadet Firmino

Jürgen Klopp mener at innhoppet til Divock Origi ga signaler om at spissen er på bedringens vei. Origi vil erstatte Roberto Firmino om brassen ikke blir spilleklar til kampen mot Burnley.

11. mar 2017 kl 00.28 Torbjørn Flatin

- Divock var god, er beskrivelsen til Jürgen Klopp etter innhoppet som Divock Origi gjorde sist mot Arsenal, og hvor han la opp til 3-1 scoringen på overtid fra Gini Wijnaldum.

Roberto Firmino har ikke fått trent denne uka etter det som skal være et muskulært problem i det ene låret, og det er usikkert om han kan bli erklært spilleklar til søndagens møte med Burnley. Origi vil komme inn dersom Firmino ikke blir klar.

- Det var et fint signal, fortsetter Klopp til Liverpool Echo angående de minuttene som Divock Origi spilte forrige helg. – Vi har snakket mye de siste ukene om hva han behøver å gjøre. Dette var et viktig signal både for ham og for oss.

- Roberto spilte 90 minutter mot Arsenal og sa i etterkant at han kjente noe i en muskel. Først trodde vi at det var noe som er helt vanlig å merke etter en kamp med en slik intensitet, ikke minst ettersom Roberto aldri synes å være skadet.

- Når han likevel nevnte det begynte vi å tro at det kanskje ikke var så liketil og siden har vi måtte la ham stå over treningene. Det er ingen stor sak, men det er usikkert om han rekker søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]