Palace senket Arsenal

Arsenal fikk en stygg skrape i kampen om topp fire mot Mamadou Sakho & co.

10. apr 2017 kl 22.39 Arve Vassbotten

Arsenal startet mandagen ni poeng bak Liverpool med tre kamper mindre spilt. Etter at Crystal Palace knuste Wengers menn 3-0 mandag kveld, er avstanden fortsatt ni poeng.

Arsenal ligger dermed bak Liverpool på poeng, selv om det skulle bli full pott i deres to hengekamper.

Liverpool-utleide Mamadou Sakho spilte hele kampen for Palace, som igjen holdt nullen med franskmannen i sine bakre rekker. Det er fjerde kamp på de seks siste kampene de gjør det.

Slik er kvalifiseringsreglene for Champions League

Se livetabellen for Premier League her:

Fjerde bortetap på rad

Andros Towsend scoret åpningsmålet etter forarbeid av Wilfried Zaha etter 17 minutter.

Zaha var igjen servitør da Yohan Cabaye dunket inn 2-0 etter 63 minutter, og så fikk Palace et billig straffespark da Towsend ble felt. Luka Milivojevic sørget for 3-0 til Palace etter 69 minutter.

Dermed ligger Arsenal fortsatt på 6. plass i Premier League, og er nå også tre poeng bak Manchester United på femteplass.

Dette var Arsene Wengers fjerde bortetap på rad i Premier League, det har han aldri vært utsatt for tidligere.

Med tanke på at både Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City og Manchester United vant sine kamper i helga, ble tapet enda verre å svelge for Arsenal-fansen.