Premier League tar avgjørelsen neste uke

Det er lite sannsynlig at saken etterforskes nå.

8. jun 2017 kl 20.40 Arild Skjæveland

Etter all sannsynlighet kommer ikke Premier League til å etterforske og straffe Liverpool for å ha brutt reglene og kontaktet Virgil van Dijk uten Southamptons tillatelse.

De to klubbene møttes tidligere i dag, og ifølge SkySports skal Southampton ha akseptert beklagelsen, og lagt saken død.

Avgjørelse neste uke

I korridorene på Anfield og i 20 Chapel Street vil en likevel svette litt de neste dagene, for en må vente helt til neste uke før Premier League tar sin avgjørelse.

Både Liverpool og Southampton måtte på dagens forklare hva som hadde skjedd. Prosessen til Premier League vil ikke være ferdig før tidligst mandag i neste uke.

Lite sannsynlig med etterforskning

Andy Hunter i The Guardian skriver at bevisene Southampton hadde, med møtet mellom Jürgen Klopp og Virgil van Dijk i Blackpool og tekstmeldingene, ville ha vært nok til å rettferdiggjøre en granskning.

Liverpool Echo tror ikke Premier League kommer til å ta saken videre, nå som klubbene har ryddet opp seg i mellom.

Echo skriver videre at Southampton ville kreve ca 70 millioner pund for sin mest verdifulle spiller. Manchester City har allerede trukket seg ut, så sannsynligvis står det mellom Arsenal og Chelsea dersom han skal forlate St. Mary’s i det kommende overgangsvinduet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]