Pressekonferanse med Jürgen Klopp:Ingen skader før møtet med Hull

Liverpools manager sier at hans lag kan håndtere å møte antatt svakere lag, og går til kampen mot Hull med tilnærmet skadefri tropp. Uforstående til hentydninger fra Jose Mourinho.

2. feb 2017 kl 12.41 Torbjørn Flatin

Jürgen Klopp:

Om Jose Mourinho
- Hvorvidt managere blir behandlet forskjellig har jeg ikke peiling på. Jeg tror det er forskjellige måter å håndtere forskjellige situasjoner på. Det er et spill med følelser. Vi vet hva vi kan gjøre, kanskje var jeg heldig som fikk den responsen fra fjerdedommer. Jeg var verre da jeg var yngre, jeg har blitt bedre. Noen ganger får vi en bot, noen ganger ikke. Jeg vet ikke hvorfor han tar opp dette nå, du må spørre han om det.

Om situasjonen med Mamadou Sakho
- Dette er ikke stedet for meg til å gi råd til Mamadou. Hvem vet hva som er forandret om fem måneder. Han har fortsatt kontrakt med LFC.

Om å møte antatt svakere lag
- Vi har vunnet mange kamper mot slike lag. Vi har tapt tre ganger mot hva du kan kalle "svakere" lag. Det dreier seg om oss, ikke om dem.
- Selv når du har et perfekt lag, og vi har ikke det, vil du tape kamper. Vi har vist ofte nok at vi kan håndtere slike kamper.

Om lørdagens motstander Hull
- Jeg så dem spille (mot Manchester United) og jeg kunne ikke forstå hvorfor de skulle være så langt nede på tabellen. Det viser hvor vanskelig vår jobb vil være.
- Markovic spilte bra i går kveld, men han kan ikke spille mot oss og de må finne en ny løsning.

Om manager Silva (hos Hull)
- Jeg har blitt imponert. Det har vært interessant å analysere dem da de har hatt forskjellige lagoppstillinger og system siden han kom.

Om dagens situasjon i LFC
- Vi har blitt mye bedre, men det er det samme for andre lag. Det er alltid tett og intenst. Jeg leser ikke hva dere som er her skriver, jeg ønsker ikke å bli påvirket.
- Det gjør livet lettere hvis du har en god følelse. Vi følte en positiv energi på tirsdag kveld. Vi viste mot og ambisjon mot Chelsea. De har mye erfaring slik at de var kjøligere enn oss. Hvis vi kan holde roen er dette en klubb med stor kraft.

Om skader
- Ingen nye problemer på skadefronten. Clyne, Henderson og Lovren hadde problemer før Chelsea men det gikk bra, de er tilbake i trening og bør være klare mot Hull.

Dermed skulle det bare være Marko Grujic, Danny Ings, Ovie Ejaria og Adam Bogdan på behandlingsbenken, og som er spillere som trolig ikke ville være aktuelle for en startoppstilling uansett.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]