«Prioriterer ikke kjøp av ny keeper»

Ny målvakt står ikke på Jürgen Klopps handleliste for sommeren, ifølge velinformert journalist.

19. apr 2017 kl 19.15 Arild Skjæveland

I denne ukas Blood Red-podcast sa James Pearce at Simon Mignolet trolig var inne i sin aller beste periode som Liverpool-målvakt. Han mener at Belgieren har «helt klart har gjort mange viktige redninger og reddet noen viktige poeng etter at han vant tilbake plassen i buret fra Loris Karius».

En annen journalist med gode kilder i Liverpool FC er Paul Joyce. Han ser frem mot sommerens overgangsvindu, og mener keeperplassen er en som ikke kommer til å bli prioritert.

«Det er ingen planer om å rekruttere en ny målvakt. Simon Mignolet og Loris Karius skal kjempe om plassen i pre-season.»

Vil styrke forsvaret

Virgil van Dijk er en ettertraktet spiller, og er ønsket på Anfield selv om han ikke har spilt siden januar, og er ute resten av sesongen. Han skal stå på Klopps ønskeliste - og grunnen til det er skadeproblemene til hans foretrukne stopperduo. Joel Matip og Dejan Lovren har bare spilt 13 kamper sammen denne sesongen.

FERDIG?:
FERDIG?:  Joyce tror Alberto Moreno må finne seg ny klubb til sommeren.

Joyce tror Klopp kommer til å kjøpe en ny back i sommer.

«Trent Alexander-Arnold vil utfordre Clyne, mens Fulhams Ryan Sessegnon er et overgangsmål som vil kjempe med James Milner om plassen. Alberto Moreno kommer til å forlate klubben», skriver han videre.

Keita er førstevalget

Liverpool har blitt linket til flere midtbanespillere. Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal og Naby Keita fra RB Leipzig er to av dem.

«Klopps førstevalg for å forsterke midtbanen er Red Bull Leipzigs Naby Keita», står det i stykket fra The Times-journalisten.

En annen som nevnes er Julian Brandt. Han er også ønsket hos Bayern München, men Liverpool kan friste med fast førstelagsfotball.

Kevin Stewart ser ut til å forlate klubben.

FØRSTEVALG:
FØRSTEVALG:  Naby Keita skal være Jürgen Klopps førstevalg når midtbanen skal forsterkes.

Hva med Sturridge?

De fleste forventer at Daniel Sturridge forlater Liverpool i sommer. Joyce er ikke like sikker.

«Etter at det tidligere så klart ut at Sturridge måtte forlate klubben til sommeren, er det grunner for Klopp å ville beholde ham. Det kommer an på spillerens ambisjoner, og om han vil være fornøyd med å bli brukt mer som innbytter enn fra start dersom han holder seg skadefri».

BLIR HAN?:
BLIR HAN?:  Mange forventer at Daniel Sturridge blir solgt til sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]