Spillerbørs:Reddet seg til bestemannspris

Les vår spillerbørs etter seieren mot Stoke.

8. apr 2017 kl 18.22 Lars Frøsland

Mignolet 9: For en fantastisk kamp av Liverpools sisteskanse. Han vartet opp med flere glimrende redninger, og er på mange måter den viktigste grunnen til at Liverpool fikk med alle poengene. Liverpools beste.

Clyne 5: Ekstremt ujevn i dag, og sliter med å finne roen i anstrengende øyeblikk. Spiller ute til venstre i første omgang, men flyttes tilbake til høyre i andre. Hever seg noe i andre omgang, og bidrar med noen finne ballvinninger.

Klavan 5: Fortsetter å spre usikkerhet i forsvaret, men samtidig bidrar han med å vinne viktige dueller. Slet blant annet med livlige Shaqiri.

Lovren 6: Er ikke patent på Walters 1-0-scoring, men kommer seg fint inn i kampen igjen. Er bedre med på notene i andre omgang.

Matip 6: Gjør ingen stor kamp, og er uvanlig rufsete med ballen i beina. Matip gjør heller ingen store feil, og er god i duellspillet.

Alexander-Arnold 5: Unggutten fikk nok en gang tillit av Klopp. Alexander-Arnold prøver, men ble helt anonym mot tøffe Stoke. Tas av til pause.

Milner 6: Tilbake på midtbanen for Milner i dag. Løfter seg i likhet med de andre til andre omgang, når han flyttes tilbake på venstresiden. Er viktig i igangsettingsfasen i dag, men skuffende at han ikke tar mer tak i første omgang.

Can 7: Tyskeren spiller seg mesterlig opp utover kampen, og bidrar med muskler og kløkt mot hardhausene i Stoke. Gledelig å se at formen er i anmarsj.

Wijnaldum 6: Nederlenderen holder på å rote det til skikkelig til, når han på uforståelig vis header en ball tilbake i feltet. Mignolet er hans «get out of jail free card» i dag. Han spiller seg dog bra opp, og leverer en finfin pasning til Firmino på 2-1.

Woodburn 6: Det var nok et stort øyeblikk for unge Ben Woodburn da han så sitt navn i startelleveren. Woodburn kom tregt i gang, og ble nærmest spist opp av Stokes tunge midtbane, men han viste seg mer og mer frem, og var blant Liverpools mest positive i første omgang. Han blir også tatt av til pause.

Origi 4: Som eneste etablerte angriper, burde man kunne forvente mer av belgieren. Han ser tidvis lat ut, og er svak med kommunikasjonen til spissmakker Woodburn. Flere ganger kunne han funnet seg i en god posisjon, hadde han bare gått for det 100 prosent.

Coutinho 8: Nå kan man endelig stadfeste at Coutinho for alvor er tilbake i toppform. Brassen er den viktigste bidragsyteren til at Liverpool snur kampen, og scorer lekkert 1-1-målet. Herlig innhopp.

Firmino 8: Coutinho er ikke den eneste brassen som kan! Firmino kommer inn og leverer en stor kamp. Han kroner dagen med en fantastisk scoring. For et drømmetreff!

Sturridge: Det var hyggelig å se Daniel Sturridge tilbake på banen. Han kommer inn for å score mål, men kort tid etter hans innhopp har Liverpool snudd kampen, og Sturridges rolle blir umiddelbart endret. Han gjør en god jobb i forkant av 1-1, men klarer ellers ikke sette sitt preg på kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]