LÅNT UT:  Mamadou Sakho er lånt ut.

Sakho er lånt ut

Mamadou Sakho skal spille for Crystal Palace resten av sesongen, noe Liverpool FC bekreftet i natt.

Jürgen Klopp og Liverpool ønsket å selge Mamadou Sakho, men det endte med en utlånsavtale like før overgangsvinduet stengte. 

Franskmannen er klar for Sam Allardyce og Crystal Palace, og lånes ut for resten av sesongen.

FOR SAM:  Mamadou Sakho skal spille for Sam Allardyce de neste fire månedene.

Londonklubben betaler hele spillerens lønn, og Liverpool får 2 millioner pund for avtalen. Det skriver velinformerte Tony Barrett og Paul Joyce.

Crystal Palace vant i kveld sin første kamp under sin nye manager Sam Allardyce, men ligger fortsatt to poeng under streken på en 18. plass.

Ifølge Carl Markham i Press Association prøvde både Southampton og Swansea å sikre seg stopperen. Kun Palace var villig til å møte Liverpools krav for en låneavtale.

Spilleren selv fikk en fridag, og reiste tidlig til London hvor han ble enig med klubben om de personlige betingelsene. Så måtte han bare vente på at klubbene kom til enighet, noe de gjorde en halvtimes tid etter at Liverpool og Chelsea hadde spilt 1-1.

Anfield-klubben har i hele januarvinduet håpet å finne en klubb som var villig til å legge 20 millioner pund på bordet, men måtte på overgangsvinduets siste dag innse at en låneavtale var eneste alternativ.

Mamadou Sakho hadde kultstatus blant supporterne, men testet mot slutten av forrige sesong positivt på en dopingprøve, og ble suspendert. Han ble senere renvasket, men ble så sendt hjem fra Liverpools treningsleir i USA etter å ha kommet for sent og brutt managerens regler.

I august svarte han med å ytre seg om situasjonen på Snapchat, og ble bedt om å gå på utlån. Det ville han ikke, og han har vært ute i kulden hele denne sesongen. Den tidligere PSG-kapteinen har trent på akademiet, og spilt U23-fotball. Nå er han tilbake i Premier League.