Sakho ønsket på sørkysten

Southampton ønsker Mamadou Sakho som erstatter for Virgil van Dijk - men sistnevnte havner trolig i Chelsea.

27. mar 2017 kl 23.51 Arild Skjæveland

I januar ønsket Claude Puel å hente landsmannen Mamadou Sakho til St. Mary’s - men ble skremt bort av Liverpools prisforlangende på 20 millioner pund. Til sommeren vil de trolig gjøre et nytt fremstøt, etter at Sakho har storspilt for Crystal Palace den siste måneden.

LINKET:
LINKET:  Virgil van Dijk skal være ønsket på Anfield, men ser ut til å havne på Stamford Bridge til sommeren.

Chris Bascombe i Telegraph skriver at flere klubber har sett an hvordan Mamadou Sakhos låneopphold i Palace utartet seg, og Selhurst Park-klubben har ingen kjøpsopsjon i låneavtalen. De må inn i en budkrig, muligens med Southampton og Napoli, dersom de vil sikre seg spilleren permanent.

I Southampton er tanken at han skal erstatte Virgil van Dijk, som trolig blir solgt til sommeren. Men det blir ikke til Liverpool, skal man tro Bascombe.

Chelsea er nå i førersetet, og skal være villig til å sende Nathan Aké motsatt vei. Van Dijk er prissatt til 50 millioner pund, og Aké verdsettes til 15 millioner.

Den tidligere Liverpool Echo-journalisten melder at Liverpool vil være på stopperjakt til sommeren. Burnleys Michael Keane blir nevnt som et mulig overgangsmål. En spiller som også er ønsket i Everton.

ETTERTRAKTET:
ETTERTRAKTET:  Michael Keane har spilt seg inn på det engelske landslaget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]