Everton før derbyet:Seks spillere på skadelista

Ronald Koeman har holdt sin pressekonferanse på Finch Farm.

31. mar 2017 kl 16.40 Arild Skjæveland

Det er ikke bare Liverpool som har store skadeproblemer før Merseyside-derbyet i morgen.

Morgan Schneiderlin, Ramiro Funes Mori, James McCarthy og Seamus Coleman har alle blitt skadet de siste to ukene. I tillegg er Muhamed Besic og Yannick Bolasie langtidsskadet.

UTE:
UTE:  Morgan Schneiderlin er ute i morgendagens kamp.

– Morgan er på bedringens vei. Han er ikke tilgjengelig for helgen, og jeg tror ikke han blir klar mot Manchester United på tirsdag heller, men vi håper at han blir klar mot Leicester, sa Everton-sjefenom den franske midtbanespilleren Everton kjøpte fra Manchester United for 24 millioner pund i januar.

Problem bak og på midten

Scheniderlin har gjort sakene sine bra etter at han kom inn på laget, og ifølge Liverpool Echo er blånesene spesielt bekymret for at han mangler. Nå vil Liverpool også være uten Adam Lallana og Jordan Henderson.

En annen midtbanespiller som er ute for Everton, er James McCarthy. Stemningen er alt annet enn god mellom Ronald Koeman og den irske landslagssjefen for bruken hans av McCarthy, som gjorde at han returnerte til Everton skadet.

Seamus Coleman pådro seg et fryktelig dobbelt beinbrudd i nettopp Irlands kamp mot Wales forrige fredag. Den offensive backen er ute i minst seks måneder.

Normalt står det mellom Phil Jagielka og Ramiro Funes Mori om stopperplassen ved siden av Ashley Williams, om ikke han går for en formasjon med tre bak. Funes Mori blir uansett ikke spilleklar, etter å ha forlatt Argentinas landskamp borte mot Bolivia på båre.

– Det står ikke bra til med Funes. De sjekket ham på onsdag, og vi vil få en ny undersøkelse på mandag. Vi forventer at kneet må opereres, og at sesongen er over for ham.

Mulig lagoppstilling: Robles, Holgate, Williams, Jagielka, Baines, Davies, Barry, Gueye, Mirallas, Barkley, Lukaku.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]