– Selvtilliten er tilbake nå

Sadio Mané mener Liverpool er et av de fysisk beste lagene i Premier League, og tror heller ikke det er det mentale som har sviktet i den tøffe perioden.

9. mar 2017 kl 09.08 Arve Vassbotten

– Det viktigste er hvordan vi reagerer. Vi reagerte på tapet mot Leicester med å vinne mot Arsenal. Selvtilliten er tilbake nå, og vi ser framover, sier Sadio Mané i et intervju med Sky Sports.

Han mener Liverpools største utfordring er å ikke svinge så mye i prestasjonene.

– Vi er et av de beste lagene når det kommer til fysikk. Kanskje kan man si at mentaliteten er grunn til ustabiliteten, men jeg tror ikke det handler om det. Vi har bare hatt dårlige øyeblikk. Det må vi bare akseptere, sier han.

– Jeg tror det viktigste for oss er å ikke tenke på hva folk sier, men tenke på oss selv. Vi må fokusere på oss selv og yte vårt beste. Hver eneste seier eller tap er en stor motivasjon, mener han.

11 tøffe kamper

Elleve kamper gjenstår av denne Premier League-sesongen for Liverpools del. Søndag er det møte med Burnley på Anfield, så står Manchester City for tur på bortebane neste søndag.

De neste kampene etter det er Everton (h), lørdag 1. april, Bournemouth (h), onsdag 5. april, Stoke City (b), lørdag 8. april, West Brom (b), lørdag 16. april, Crystal Palace (h), søndag 23. april, Watford (b), mandag 1. mai, Southampton (h), lørdag 6. mai, West Ham (b), lørdag 13. mai og Middlesbrough (h), søndag 21 mai.

– Alle de 11 kampene vil bli tøffe. Alle lag kan vinne og vi må bare ta det kamp for kamp.

– Vi var det beste laget sist mot Burnley og dominerte kamper og skapte sjanser, men vi tapte. Det er en del av fotball. Vi skal lære av det, og forhåpentligvis vil denne kampen bli annerledes. Det blir ikke enkelt, men nå spiller vi hjemme, sier Mané, vel vitende om at Burnley er seriens dårligste bortelag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]