Liverpool U23:Senket Barnet

Liverpool U23 hadde ingen problemer med å slå Barnet i en treningskamp på akademiet i Kirkby i ettermiddag.

10. jan 2017 kl 19.20 Einar Kvande

Sluttresultatet ble 4-1 til Liverpool, etter to scoringer av Brooks Lennon og en hver av Harry Wilson og Jack Dunn.

Liverpool U23 skal ikke i aksjon igjen i offisiell kamp før de møter Manchester United på Anfield mandag kveld. Derfor ble dagens kamp en nyttig gjennomkjøring for de unge spillerne.

Tilbake etter skade

Connor Randall var tilbake etter skade, og spilte i 82 minutter.

Liverpool startet kampen best, og etter 28 minutters spill hadde Brooks Lennon en avslutning i stolpen. Det skulle imidlertid ikke gå lenge før amerikaneren satte inn Liverpools første mål i kampen. Matthew Virtue slo en strålende pasning, og Lennon avsluttet på utmerket vis.

Harry Wilson hadde en avslutning like over, etter godt samspill med Lennon, men så utlignet Barnet etter en feil i Liverpools bakre rekker.

Fem minutter før pause sendte imidlertid Wilson de røde i føringen igjen, da han skrudde ballen i hjørnet etter godt forarbeid av Randall.

Dominerte

Liverpool fortsatte å dominere kampen i andre omgang, og Corey Whelan var uheldig som ikke kom på scoringslista på et innlegg fra Paulo Alves.

Etter 65 minutter satte imidlertid Liverpool inn sitt tredje mål. Madger Gomes gjorde forarbeidet på venstresiden, og hans innlegg ble satt i mål fra kloss hold via en Barnet-forsvarer av Lennon.

Fem minutter senere var Lennon på farten igjen, men denne gangen gikk avslutningen i nettveggen.

Jack Dunn kom inn mot slutten av kampen, og gjorde seg umiddelbart bemerket. Han skjøt først i tverrliggeren, før han gjorde 4-1 etter glimrende forarbeid av Wilson.

Fornøyd Garrity

– Dette var en god økt for oss mot en veldig god motstander, uttalte U23-trener Mike Garrity til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Det var hyggelig å se Connor Randall tilbake i spill. Han spilte sin første kamp på en stund, og virket sterk.

– Det var også fint at Jordan Williams fikk nye 90 minutter. Han blir sterkere og sterkere for hver dag.

– Det var greit at spillerne fikk litt selvtillit foran vår kamp mot Manchester United på Anfield kommende mandag, avsluttet Garrity.

Liverpools lag: Grabara (Kelleher 60), Whelan, Randall (K Lewis 82), N Phillips (Dunn 70), Brewitt, Williams, Wilson, Virtue, Lennon, Alves (Brimmer 57), M Gomes.