Sent drama da England og Skottland spilte uavgjort

Adam Lallana spilte en bra kamp da "alt" skjedde den siste halvtimen på Hampden Park.

10. jun 2017 kl 20.10 Torbjørn Flatin

Adam Lallana var etter vår mening Englands beste før pause, da han bl.a. gjorde et utmerket forarbeid til omgangens største sjanse for Harry Kane da det stod 0-0 etter 45 minutter.

Skottene hadde arbeidet seg inn i kampen da innbytter Oxlade-Chamberlain sendte gjestene i ledelsen etter 70 minutter. Lallana hadde fortsatt vært involvert i mye av Englands offensive spill i sin rolle på venstresiden, med tre mann bak Harry Kane. Med et kvarter igjen å spille kunne han ha punktert kampen med headet svakt over fra om lag straffemerket.

Engelskmennene så likevel ut til å gå mot tre sikre poeng, før et mer direkte Skottland begynte å slå lengre baller og skaffet seg to frispark på drøyt 20 meter etter 87 og 90 minutter. Begge ble skrudd inn av Leigh Griffiths fra Celtic og Hampden Park kokte etter at deres helter hadde snudd det.

Tre minutter på overtid satte imidlertid inn Harry Kane 2-2 da han bredsidet inn et langt overlegg fra Raheem Sterling.

Adam Lallana spilte hele kampen for England.