Wolves i FA-Cup på lørdagSheyi Ojo kan møte gamle lagkamerater

Den 19 år gamle vingen håper å følge opp et godt innhopp mot Plymouth i forrige runde.

26. jan 2017 kl 18.49 Torbjørn Flatin

Et ungt Liverpool slet med å sende Plymouth fra League 2 ut av FA-Cupen i 3.runde, etter 0-0 på Anfield og 1-0 takket være en scoring av Lucas i returen i sør.

Et lyspunkt i bortekampen var et innhopp av Sheyi Ojo, som etter 76 minutters spill fikk muligheten til å vise seg fra på venstrevingen. Jürgen Klopp berømmet spesielt hans innsats etter kampen.

- Det er alltid hyggelig å få ros fra manageren, sier Sheyi til klubbens hjemmeside.

Har tro på seg selv

- Det dreide seg om å være skarp og direkte når jeg fikk ballen, og prøve å bruke mine fremste kvaliteter som er fart og teknikk, forklarer Ojo videre om hvilke beskjeder han fikk av Klopp før innhoppet.

- Min jobb er å angripe, skape sjanser og score mål.

- Jeg har tro på meg selv og hva jeg kan bidra med, og hvis jeg får en ny sjanse kan jeg forhåpentligvis ta vare på den.

- Jeg har tro på meg selv og hva jeg kan bidra med, og hvis jeg får en ny sjanse kan jeg forhåpentligvis ta vare på den.

Spilte for Wolves

Sheyi Ojo har tidligere vært på utlån til Wolves i seks måneder, og kan være aktuell for å møte gamle lagkamerater når Liverpool møter «ulvene» i 4.runde i FA-Cupen førstkommende lørdag.

- Jeg vet jeg var på lån hos Wigan sesongen før, men jeg vil si at tiden hos Wolves var mitt første virkelige utlån hvor jeg fikk ansvaret med å spille regelmessig i Championship, forteller Sheyi Ojo.

- Jeg spilte nesten 20 kamper og det var en nyttig erfaring for meg. Jeg tror det har vært til hjelp etter at jeg kom til Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]