Oppdatering av mulig salg for LFC:Silva ønsker å hente Markovic til Watford

Manager Marco Silva ønsker igjen å signere Lazar Markovic. Også informasjon om Alberto Moreno og Mamadou Sakho.

15. jun 2017 kl 19.02 Torbjørn Flatin

Marco Silva hentet Lazar Markovic på utlån til Hull under siste halvdel av foregående sesong. Selv om begge høstet lovord hindret det ikke at Hull City rykket ned i Championship. Arbeidet til Silva har imidlertid medført at han nylig fikk stillingen som ny manager hos Watford.

Nå skal Silva og Watford ha vist interesse for å hente 23-årige Markovic permanent. Ifølge velinformerte Chris Bascombe i Telegraph håper Liverpool å få igjen mesteparten av de £20M som ble betalt for å sikre seg serberen fra Benfica.

Zenit St. Petersburg skal også følge situasjonen nøye, samt at Liverpool har blitt kontaktet av flere klubber i Portugal og Italia.

£12M for Moreno

I likhet med Markovic tar Liverpool gjerne i mot bud på venstreback Alberto Moreno. Det skal ha vært interesse fra begge Milan-klubbene, men en tur tilbake til spansk fotball ventes å være vel så sannsynlig. Liverpool skal ha satt en prislapp på £12M for Moreno.

Sakho vil til Champions League

Mamadou Sakho hadde et vellykket utlån til Crystal Palace i vinter, men en prislapp på £30M samt at spilleren aller helst ønsker seg til en klubb i Champions League, gjør at Palace foreløpig ikke er i nærheten av sitt ønske om å kjøpe kulthelten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]