Skuffet over å ha sluppet inn nok et dødballmål

Georginio Wijnaldum er irritert over at Palace fikk gjøre seiersmålet på corner, men maner nå til innsats i de fire gjenstående kampene.

24. apr 2017 kl 11.03 Einar Kvande

Midtbanespilleren er opptatt av at stemningen innad i troppen ikke skal bli for negativ etter 2-1 tapet for Crystal Palace.

– Vi har fortsatt sjansen til å kvalifisere oss til Champions League, og vi må ha tro på at vi skal klare det, slår nederlenderen fast i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Mister vi troen, kan vi like gjerne kaste inn håndkledet. Vi må ha tro på oss selv, og holde sammen. Vi må hjelpe hverandre i tunge stunder som denne, fortsetter han.

– Vi skal kjempe for denne Champions League-plassen. Det er det eneste vi kan gjøre nå. Vi kan ikke forandre resultatet i kampen lenger, så vi må se fremover.

Vi kan forandre på alt med et godt resultat mot Watford. Vi får bare ta en kamp om gangen frem til sesongen er over, og se hva som skjer.

Bare to sjanser

Wijnaldum innrømmer dog at det var svært skuffende å tape for Palace, og ikke minst var det skuffende at gjestenes vinnermål kom fra en corner.

– Jeg vet vi kan forsvare oss på cornere, for vi klarte det mot West Bromwich forrige helg. De er et av de beste lagene på dødballer i Premier League, og vi forsvarte oss godt mot dem. Det er noe vi er kapable til. Men vi må gjøre det i hver eneste kamp.

– Vi var ikke nok på tå hev ved dødballen, og de scoret. Det er hardt å svelge. Palace hadde bare to sjanser. De hadde ingen andre store sjanser i kampen. Vi hadde ballen mye, men de fikk to sjanser og scoret målene de trengte. Det gjør det enda vanskeligere å akseptere nederlaget.

– Vi ga bort to sjanser, og det kostet oss kampen. I første omgang scoret de på en kontring, og i andre omgang på en dødball. Det var de to store sjansene de hadde i kampen, og de tok vare på dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]