Solanke skjøt England til VM-semifinale

Den ferske Liverpool-spilleren Dominic Solanke sendte England til semifinale i U20-VM.

5. jun 2017 kl 14.59 Einar Kvande

Solanke, som spilte fra start, scoret kampens eneste mål i kvartfinalen mot Mexico to minutter ut i annen omgang. Vinnermålet kom på et lavt skudd fra 14 meter som gikk via foten til Mexicos keeper. Solankes andre mål på fem kamper i turneringen.

Ovie Ejaria ble satt innpå i det 75. minutt. Tre minutter tidligere hadde England blitt redusert til ti mann, da Josh Onomah fikk sitt andre gule kort i kampen.

Sheyi Ojo satt på innbytterbenken, men kom ikke innpå.

England møter nå Italia i semifinalen, som spilles torsdag 8. juni klokken 13.00 norsk tid.

Den andre semifinalen spilles mellom Uruguay og Venezuela, med kampstart tre timer tidligere samme dag.

Ingen av de fire semifinalistene har noen gang vunnet U20-VM tidligere.

Brooks Lennon og USA tapte i går sin kvartfinale for Venezuela 2-1 etter ekstraomganger.