Tidligere Liverpool-trener:Spår en lysende fremtid for Ben Woodburn

Tidligere akademitrener Michael Beale mener at Ben Woodburns brennende ønske om å utvikle seg som fotballspiller vil sørge for at 17-åringen når toppen.

14. mar 2017 kl 12.37 Einar Kvande

Beale, som nå er assistentmanager i brasilianske Sao Paulo, så unge Woodburn gå gradene ved akademiet i Kirkby, og hyller tenåringens gode holdninger.

Woodburn har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen, og spilte sin sjuende førstelagskamp i 2-1 seieren over Burnley i helgen. Nå er Liverpool-spilleren hyperaktuell for den walisiske landslagstroppen som landslagssjef Chris Coleman skal ta ut på torsdag.

– Ben kan nå langt, bare basert på hans gode holdninger, uttaler tidligere U23-manager Beale til Sky Sports.

– Jeg har kjent ham lenge, og jobbet med ham i 6-7 måneder i mitt lag. Det var de gode holdningene hans jeg la best merke til.

– Jeg husker et av de første møtene jeg hadde med Ben, og la merke til hans evne til å lytte og suge til seg råd. Han lurte også på hvordan han kunne forbedre seg som spiller.

– Han ønsker å spille fotball hver dag. Det gjør Trent Alexander-Arnold og Ovie Ejaria også. To andre spillere som har nådd førstelagsnivå raskere enn de hadde ventet. Hver dag er fantastisk for disse spillerne.

UTLÅNT
UTLÅNT  Ryan Kent får verdifull førstelagserfaring med Barnsley i The Championship denne sesongen.

Kent kan bli en toppspiller

Beale mener at også utlånte Ryan Kent kan spille seg inn i Jürgen Klopps førstelagsplaner når han returnerer fra låneoppholdet i Barnsley etter denne sesongen.

– Det er mange unge lovende spillere i Liverpools førstelagstropp for øyeblikket, som Kevin Stewart, Ejaria og Sheyi Ojo.

– Ryan Kent, som er utlånt til Barnsley, er også en fantastisk spiller, som kan bli en toppspiller i Premier League for Liverpool.

– Ojo har vært skadet, men vil komme tilbake. Harry Wilson, som er den yngste spilleren til å spille for det walisiske landslaget, har også debutert for førstelaget og har gjort det meget bra for U23. Han har scoret over 20 mål og hatt over 20 målgivende pasninger denne sesongen. Det finnes mange gode spillere i klubbens rekker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]