Spiller semifinale i kveld

Liverpool er i semifinalen i en turnering de har vunnet 11 ganger.

26. apr 2017 kl 12.48 Einar Kvande

Liverpool U23 skal i aksjon for andre gang på tre dager, når de er vertskap for Rochdale i semifinalen i Lancashire Senior Cup i kveld. Kampen spilles på akademiet i Kirkby, og har avspark klokken 20.00. LFCTV GO sender kampen, med sendestart klokken 19.55.

Det er bare to dager siden Liverpool U23 vant 3-2 over Manchester City i Premier League 2, og Mike Garrity kommer nok til å stille med et helt annet mannskap i kveld.

– Du kan ikke forvente at de samme spillerne skal spille igjen bare to døgn etter forrige kamp. Spillerne som var på benken mot City vil spille, og vi har også spillere som ikke var i troppen mot City som vil spille denne semifinalen, uttaler trener Garrity til Liverpool Echo.

Nye sjanser til å vise seg frem for Virtue og Williams

Det betyr antagelig at matchvinneren fra mandagens kamp, Matty Virtue, starter mot Rochdale. Det gjør også trolig hans midtbanemakker, Jordan Williams. Begge kom inn fra benken mot City.

Spillere som Corey Whelan, Madger Gomes, Sam Hart, Toni Gomes og Paulo Alves er også høyaktuelle til kveldens kamp.

Lancashire Senior Cup er en historisk turnering, som har vært spilt helt siden 1879.

Liverpool har vunnet turneringen 11 ganger. Siste gang var i sesongen 2009-10, da Oldham ble slått 3-0 i finalen.

Den andre semifinalen spilles mellom Blackburn og Fleetwood Town den 2. mai. Blackburn er forøvrig den klubben som har vunnet Lancashire Senior Cup flest ganger, med 18 finaletriumfer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]