Liverpool U23 - Manchester City U23 3-2:Vinnermål på overtid

Etter redning på streken kontret Liverpool inn vinnermålet.

24. apr 2017 kl 19.28 Arild Skjæveland

For en dramatikk! Denne kampen kunne ha endt 7-6 - men vi fikk bare fem scoringer etter et voldsomt sjansesløseri fra begge lag.

Liverpool var det førende laget, men City og Buckley-Ricketts hadde kanskje de største sjansene. City-spissen kunne ha scoret langt flere enn det éne målet han scoret, og han trodde nok også at han hadde blitt matchvinner da han fikk avslutningen sin forbi en veldig god Grabara i Liverpool-buret. På streken sto Joe Gomez og fikk headet den harde avslutningen unna. Like etter gir Liverpool opp og kontret inn 3-2.

Resultatet betyr at Everton vinner Premier League 2, mens Liverpool kommer på minst en tredjeplass. Laget er nå to poeng bak Manchester City, og i neste kamp er Everton motstander på bortebane. Den spilles 8. mai.

2. omgang

95. min: Der var det over. Liverpool vinner etter en svært dramatisk og underholdende kamp. Dette resultatet betyr at Everton vinner Premier League 2.

94. min:
Brewster har spilt ferdig. Dhanda kommer inn. Nå må det være slutt snart.

92. min: 3-2 VIRTUE! Liverpool kontrer etter corner. Woodburn spiller inn til Rhian Brewster som ikke får avsluttet, men ballen faller ned hos Matty Virtue som scorer det som må være vinnermålet to minutter på overtid. Like etter den vanvittige redningen til Joe Gomez i det andre målet!

91. min: Buckley-Ricketts avslutter forbi Grabara, men Joe Gomez står på streken og får headet unna. For en redning!

90. min:
Tre minutter legges til.

89. min:
Ben Woodburn gir ballen til Marko Grujic, som vender opp og prøver å finne det lengste hjørnet, men avslutningen er for dårlig. Like etter går Trent Alexander-Arnold på raid og avslutter like til side for mål.

86. min
: Igjen er det Ricketts, og igjen er det trøbbel etter corner. Han er umarkert og får igjen avslutte fra 2 meter. Denne gang treffer han stolpen. Han kunne ha scoret fem mål i dag.

83. min
: Randall vender opp på 16 meter og prøver seg mot lengste hjørne. Glimrende redning fra målvakt Gunn.

79. min: Williams kommer inn for Ojo.

76. min: 2-2 RICKETTS. Der sitter den for City, og det er etter en tabbe. City slår en corner inn i feltet. Ingen når opp på den, Grabara blir stående i ro, og Ricketts kan sette ballen i mål upresset fra to meter. Svakt av de røde.

74. min:
Ambrose er gjennom alene med Grabara, men faller. Han får avsluttet to ganger, men Liverpools store keeper får reddet. Marko Grujic ga bort ballen før angrepet, og ser ut til å ha skadet seg da han mistet den.

72. min: 2-1 WOODBURN! Rhian Brewster stjeler ballen på midten - ser Woodburn, venter til riktig øyeblikk, og spiller fri lagkameraten. Han er iskald alene med keeper og setter inn ledermålet.

66. min: Ben Woodburn storspiller utpå der nå. Setter opp Rhian Brewster som skyter, men Citys målvakt er nede og redder.

63. min: Liverpool får ikke klarert etter corner, og Adarabioyo får en mulighet. Han skyter over fra god posisjon.

61. min: Ovie Ejaria har spilt den timen som var planlagt. Inn kommer Matty Virtue.

50 min: For en sjanse! Woodburn slår et godt innlegg på bakre stolpe. Ojo slår den inn igjen foran Brewster, som står alene foran åpent mål på 4 meter. Han setter ballen til side for mål. Der bør 17-åringen score.

47. min: Igjen er Grabara raskt ute og avverger når City har muligheten.

47. min: For et mål det kunne vært! Slår en glimrende ball over Citys forsvar og mot Rhian Brewster. Spissen avslutter på direkten - men til side for mål.

46. min
: Den andre omgangen sparkes i gang.

45. min: City har gjort et bytte i pausen, mens Liverpool stiller uforandret.

Pauserapport

En meget underholdende førsteomgang, hvor det står 1-1 men kunne ha blitt scoret mange flere mål. Citys angriper Buckley-Ricketts har hatt fire-fem 100-prosentsjanser, men har ikke satt noen av dem. Mye takket være en god Grabara i Liverpools mål. Citys scoring kom da Trent Alexander-Arnold ga bort en litt klønete straffe.

Liverpool kunne også hatt flere mål. De røde har kommet til mange sjanser, og har hatt to avslutninger i treverket. I tillegg har Harry Wilson vært farlig frempå på et frispark. Vi tror det kommer flere mål i den andre omgangen.

1. omgang

45. min: Det legges til to minutter.

39. min:
Harry Wilson prøver seg med et frispark i nærmeste hjørne. Keeper redder, men dommerne får det ikke med seg og dømmer utspill fra mål.

36. min:
Grabara gjør to glimrende redninger, og begge ganger er det Ricketts som brenner alene med keeper.

30. min: Humphreys får det gule kortet når han feller Sheyi Ojo. Vingen må ha behandling og ligger nede med det ser om ser ut som et problem med ankelen.

27. min: 1-1 WOODBURN Der sitter den! Nytt flott angrep. Joe Gomez med en flott ball til Harry Wilson. Han gir videre til Trent Alexander-Arnold, som spiller videre til Ben Woodburn. Unggutten tar ballen med seg inn i feltet og setter den inn nede til venstre.

25. min: For et angrep! Marko Grujic med en glimrende pasning til Sheyi Ojo. Han dunker til på halv volley fra 16 meter - og ballen treffer innsiden av stolpen.

19 min: Fernandes 0-1. Trent Alexander-Arnold legger en City-angriper i bakken, og de lyseblå får straffe. Den ser grei ut. Paulo Fernandes setter ballen nede til høyre. Grabara var på den, men ballen sniker seg inn via stolpen.

15. min: Store sjanser for Liverpool! Først er Marko Grujic oppe og header på corner. Keeper gjør en god redning, men ballen havner ut igjen i feltet. Etter klabb og babb får Ben Woodburn kontroll på ballen, og setter den i stolpen!

13. min:
Brewster vender opp og skyter. En meter til side for mål.

8. min: Ovie Ejaria har sett litt rusten ut så langt. Planen er at han skal spille én time her i comebacket sitt. Han har vært ute siden januar.

7. min:
City får en gedigen mulighet, og brenner den. Ricketts setter ballen høyt over fra fem meter.

6. min:Brewster finner Ben Woodburn med en flott ball. Han slår et farlig innlegg som Sheyi Ojo nesten kommer på. Brukbar sjanse for LFC.

1. min: City setter i gang kampen.

I kveld spiller Liverpool U23 mot Manchester City i Premier League 2. Kampen spilles på Prenton Park, og vi følger den her på Liverpool.no.

Mike Garrity har valgt ut følgende lag:

Grabara, Alexander-Arnold, Randall, Phillips, Gomez, Ejaria (Virtue 61), Wilson, Grujic, Brewster (Dhanda 90), Woodburn, Ojo (Williams 79).

Benk: Firth, Whelan

I den første lagoppstillingen som kom var det Kelleher som sto oppført som målvakt, men Grabara har kommet inn på laget etter oppvarming.