– Stolt av laget mitt

Liverpools manager er fornøyd med hvordan spillerne «skjulte» mange av Chelseas kvaliteter.

1. feb 2017 kl 00.09 Marius Rabben

Ved innbytterbenkene var Jürgen Klopp og Antonio Conte stadig på beina og dirigerte, ropte og involverte seg, og etter kampen fremsto Chelsea-manageren mest tilfreds med resultatet.

Klopp mener oppvisningen mot Premier Leagues beste lag denne sesongen beviser at rødtrøyene fortsatt henger med på øverste nivå.

– Gjordet det veldig bra

– Jeg sier ikke at «glad» er det rette ordet, men jeg er stolt av laget mitt, sier tyskeren.

– Ingen kunne se hvor sterke Chelsea vanligvis er. Det er helt og holdent på grunn av laget mitt. Vi gjorde det veldig bra, forklarer han.

Gjestene tok ledelsen på et velplassert frispark drøyt halvveis ut i første omgang. Simon Mignolet bekreftet etter kampen at han ikke hørte fløytesignalet og var uforberedt.

– Skuddet var verdensklasse, det må vi innrømme. To sekunder tidligere sto David Luiz på sidelinja og pratet med Conte, og skuddet kom som en overraskelse for Simon, sier Klopp, som mener at «alle» ble overrasket da frisparket ble tatt.

Fornøyd med atmosfæren

– Men uansett ville det vært veldig vanskelig, for den gikk helt bort i hjørnet, legger han til.

– 1–1 er ikke dårlig. Vi kunne tapt kampen da de fikk straffespark. I andre omgang tvang vi frem scoringen, og så skapte vi en rekke problemer for dem.

Roberto Firmino brant noen store sjanser etter pause, og det ble mye nesten i og rundt Chelsea-boksen etter utlikningen.

– Vi kunne scoret det andre målet, og det tredje, men det er greit. Jeg er veldig fornøyd med at vi klarte å skape denne stemningen her. Vi ga et veldig viktig tegn til fansen vår: Vi er fortsatt her!

– Vi må fortsatt bli bedre og holde nervene i sjakk, men dette viser utvilsomt en enestående holdning. Så det er bra. Vi kommer til å kjempe for ethvert poeng. Nå skal vi forsøkte alt vi kan igjen (mot Hull).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]