Spillerbørs:Store lille Philippe med ny perle

Etter en svak førsteomgang, satte Philippe Coutinho for alvor fyr på kampen med sitt frisparkmål fra 20 meter. 2-0-målet var det vi trengte for å roe nervene og sikte oss inn på fjerdeplassen. Etter vår mening var brassen Liverpools bestemann mot Boro.

21. mai 2017 kl 18.26 Tor Sandø

Mignolet 7

Middlesbrough hadde noen brukbare sjanser i første og andre omgang, men Mignolet hadde full kontroll på det som kom igjen vårt bastante forsvar.

Clyne 6

Clyne jobbet som vanlig godt. God bidragsyter offensivt i lagets gode perioder i andre omgang. Bør øve på innkast til neste sesong. Mange ligger i grenseland.

Matip 6

Gjorde ingen store feil og hadde grei kontroll på Middlesbroughs offensive skyts.

Lovren 7

Ofret alt i mange friske dueller med Gestede. Hadde også et skudd på mål, høyt over sitt eget i første omgang. Involvert i en omdiskutert situasjon i første omgang, der Boro ville ha straffe. Atkinson lot fløyta være. Bra kamp av kroaten.

Milner 6

Kjempet som vanlig bra for laget i dag. Som vanlig spiller han med hjertet utenpå drakta. Byttet med Moreno fire minutter før slutt.

Can 7

Fikk det som så ut som en alvorlig skade tidlig i andre omgang. kom seg opp igjen, tidsnok til å være med på resten av Liverpools gode andreomgang. Ga mye juling i dueller på midten.

Wijnaldum 8

Etter en blek førsteomgang smeller Gini ballen oppe i korthjørnet rett foran The Kop. Det snudde kampen for de røde. Jobbet godt på midten da Liverpool fant sitt gode jeg i finaleomgangen.

Lallana 8

Alle så hva Liverpool savnet da Lallana var borte. Med Adam skadefri igjen, så ser alle hva han bidrar med. Gode og kloke bevegelser og flink til å krige ballen tilbake når han mister den. God kamp.

Sturridge 7

Fikk en smell på et Boro-frispark i første omgang. Ble litt omtåket, men kom seg bra. Hadde flere gode skuddforsøk, men kom seg ikke på scoringslisten denne gang. Byttet ut åtte minutter før slutt for Origi.

Coutinho 8

Sendte Liverpool-fansen til himmels når han avsluttet sesongen som han begynte den på Emirates i august, nemlig med frispark-mål fra 20 meter. Brassen satte fyr på kampen og bidro godt til seieren som gjorde at de nådde det som var dagens mål, fjerdeplassen. Liverpools bestemann.

Firmino 8

Hadde en tilretteleggingsrolle denne gang. Kom selv også på flere giftige løp, som kunne fortjent en bedre skjebne. God kamp.

Lucas Leiva 0

"Shoot", ropte Liverpool-supporterne da han fikk ballen i de drøye ti minuttene han spilte. Fikk ikke målet han så gjerne ønsket seg. Fikk en ball i ansiktet fra Negredo, men kom seg opp igjen. Kanskej sin siste kamp i Liverpool-trøya.

Origi 0

Fikk åtte minutter for Sturridge.

Moreno 0

Spilte fire minutter i rødt i dag. Sannsynligvis de fire siste i Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]