Svømte «den engelske kanal»

Danny Ings har svømt en distanse tilsvarende over den engelske kanal under rehabiliteringen etter sin kneskade.

26. apr 2017 kl 14.31 Einar Kvande

Det var Liverpool-spissen som ga seg selv denne utfordringen under rehabiliteringen etter sin kneoperasjon.

James Pearce i Liverpool Echo melder at det har tatt Ings fire måneder å fullføre bragden. Da har han svømt nesten 1700 lengder i det 20 meter lange svømmebassenget på Melwood!

Det som gjør prestasjonen enda mer utrolig, er at han kun brukte overkroppen under svømmingen!

Echo skriver at Jürgen Klopp er mektig imponert over den engelske landslagsspillerens holdninger etter at han fikk ødelagt korsbåndet i høyre kne under ligacupkampen mot Tottenham i oktober.

Ings hadde akkurat kjempet seg tilbake i form etter at en korsbåndskade i venstre kne satte ham ut av spill fra 14. oktober 2015. Mot Tottenham i ligacupen 25. oktober 2016 fikk han sin første kamp på Anfield på 13 måneder. Men ble på nytt skadet i en takling i sluttminuttene. Denne gangen var det korsbåndet i det høyre kneet som ble ødelagt.

De to kneskadene har ført til at Ings bare har fått 11 kamper for Liverpool siden overgangen fra Burnley i juli 2015.

Foran skjema

Ings har gått til jevnlige kontroller hos kirurg Andy Williams, og har nå fått grønt lys til å forsere rehabiliteringsarbeidet, noe som innebærer at han har begynt å jogge utendørs igjen.

Det er ikke stipulert noen dato for Ings sitt comeback, og Klopp akter å ta alle forholdsregler slik at 24-åringen ikke begynner å spille for tidlig.

Echo skriver imidlertid at Ings ligger foran skjema i rehabiliteringen, og at det derfor er mulig at han kan begynne å trene for fullt igjen i en tidlig fase av sommerens preseason-trening. Ings inngår i alle fall i Klopps planer for neste sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]