Klopp håper å finne en ny Ejaria

– Ta godt vare på sjansen. Slik lyder oppfordringen fra Jürgen Klopp til de juniorene som har fått være med til Tenerife.

23. mar 2017 kl 13.04 Einar Kvande

Klopp motiverer de unge spillerne med å nevne Ovie Ejaria, som Liverpool-manageren fikk øynene opp under en tilsvarende treningsleir i fjor.

– Foran tirsdagens økt sa jeg til guttene at i fjor fikk jeg Ovie Ejaria servert på et sølvfat her. Det var her jeg først ble oppmerksom på ham. Jeg kjente til ham fra før, og hadde sett ham spille noen ganger, men det var da jeg var sammen med ham i flere dager og så ham spille på små flater under treningsøktene sammen med seniorspillerne at jeg virkelig fikk øynene opp for ham. Det var viktig både for ham og for meg, slår Klopp fast til Liverpoolfc.com.

Ejaria er for tiden ute med skade, etter at han fikk ødelagt leddbåndet rett over ankelleddet i den ene foten i cupkampen mot Wolves i januar.

– Denne treningsleiren er en mulighet for de unge spillerne. Du ser det i øynene deres at de er klar over dette. De viser under treningsøktene her at de er veldig ambisiøse. Vi vil gjøre alt vi kan for å gi dem muligheter til å imponere, sier Klopp om de unge spillerne som er med på treningsleiren denne gangen.

– Det er ikke tvil om at dette er spillere med gode holdninger og gode kvaliteter. Spørsmålet er egentlig bare om de er klare for førstelagsspill eller ei? Dersom de ikke er det, så har de fortsatt tiden på sin side. Dersom de er det, kan de ta det neste steget, avslutter Liverpool-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]