Liverpool Echo:– To av tre unge vinger blir sendt på utlån

Liverpools jakt på raske kantspilllere vil gå ut over spilletiden til ung troika.

8. jun 2017 kl 08.11 Einar Kvande

Liverpool akter å kjøpe minst en hurtig ving som skal gå rett inn i førstelagstroppen i sommer. De siste dagene har Anfield-klubben blitt linket både til Mohamed Salah, Gelson Martins, Keita Balde Diao og Douglas Costa.

Dette bidrar til å gjøre Liverpool-fremtiden usikker for den unge trioen Harry Wilson, Sheyi Ojo og Ryan Kent. Sistnevnte var utlånt til Barnsley forrige sesong, mens Wilson og Ojo var fast inventar på klubbens U23-lag.

Liverpool Echo har fått forståelse av at to av disse tre vil bli sendt på lån kommende sesong, mens den siste er tiltenkt en rolle på U23-laget.

VINGTALENTER
VINGTALENTER  Harry Wilson og Sheyi Ojo er begge hurtige kantspillere.

Celtic forhørte seg om Wilson

Kent er kanskje den som er mest attraktiv av de tre på utlånsmarkedet, da han hadde en god sesong i Barnsley i Championship. 20-åringen ble kåret til «Årets unge spiller» hos The Tykes, og spilte hele 45 kamper for klubben.

Wilson var kaptein på U23-laget, og gjorde totalt imponerende 28 mål. Liverpool har ifølge Echo takket nei til et forsøk fra Celtic på å hente den unge waliseren enten på lån eller permanent.

Ojos sesong ble preget av en skade, og han var ikke tilbake i spill før i november. Det var først mot slutten av sesongen han virket å være tilbake i god form. Newcastles linkes nå til ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]