Tre hjemmeseire på rad uten baklengs

Liverpool møter et Watford-lag som har levert bra på hjemmebane den siste tiden.

29. apr 2017 kl 08.51 Arild Skjæveland

Mandag kveld drar Liverpool til Vicarage Road, en bane hvor de leverte en fryktelig kamp under Jürgen Klopp forrige sesong.

I det første møtet denne sesongen spilte Liverpool gultrøyene av banen, og vant 6-1.

– Siden november har mye blitt endret på i Watford, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo

God hjemmeform

Watford tapte 2-0 borte mot et Hull City som spilte med 10 mann i forrige serierunde, men resultatene på hjemmebane har vært bra den siste tiden for laget som ligger på 10. plass på tabellen før runde 35 sparkes i gang.

I de tre siste hjemmekampene, mot Swansea (1-0), West Bromwich (2-0) og Sunderland (1-0) har det blitt tre seire og ingen baklengs.

– Spillestilen deres nå er annerledes. De har utviklet seg, og er et godt fotballag. Men vi drar ikke der for å skryte av hva de er gode på. Vi drar dit for å kjempe og gjøre vårt beste. Vi har vunnet våre to siste bortekamper, sier Klopp.

– Vi vet hvordan vi må spille mot lag som ligger dypt. Du må akseptere at du ikke får 20 sjanser mot et lag som Watford. Vi må forsvare oss så godt som vi kan, og ta sjansene vi skaper.

Totalen for Watford hjemme sesongen er åtte seire, fire uavgjorte og fem tap på Vicarage Road. Manchester United og Everton ble sendt hjem med tap.

Duo er tilbake

Adam Lallana og Daniel Sturridge er begge tilbake i full trening, og vil trolig være i kamptroppen på mandag.

– Jeg er veldig fornøyd med uka så langt, og reaksjonen jeg har fått på trening. Vi er inne i en fase av sesongen der du ikke kan trene som gal og ha totimersøkter. Dersom vi kunne bli bedre fysisk nå har vi gjort ting feil de siste månedene.

– Nå handler det om rytme og om å jobbe med spesifikke ting inn mot neste motstander. Ingen må betvile innstillingen vår. Vi er veldig trygge på at vi gjør de riktige tingene på trening.

– Ja, det ville vært fint å ha 10 poeng mer og kjempe med Chelsea om tittelen, men det er ikke slik for oss for øyeblikket. Vi må kjempe for det vi kan kjempe for, og det er en Champions League-plassering, avslutter Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]