Ronnie Morans begravelse:– Treningsanlegget bør oppkalles etter Moran

Phil Thompson talte, og håper LFC hedrer «Bugsy».

30. mar 2017 kl 21.09 Arild Skjæveland

I dag var Ronnie Morans begravelse. Spillere fra mange ulike generasjoner var på plass i St. Luke’s i Crosby for å ta et siste farvel med «Bugsy».

Liverpool Echo har bred dekning og bilder fra begravelsen.

TALTE:
TALTE:  Phil Thompson håper det nye treningsanlegget får Ronnie Morans navn.

Roger Hunt, Ian St. John, Greame Souness, Kenny Dalglish, Ian Rush, Alan Hansen, Robbie Fowler, John Barnes, Steven Gerrard, Jamie Carragher og Phil Thompson er noen av dem som var tilstede. Sistnevnte var også oppe på talerstolen, og ba Liverpool FC hedre Ronnie Moran som den legenden han var.

– Og så noe om vår fotballklubb… Hvorfor venter vi alltid? Jeg er sikker på at noe vil skje, og at vi vil hedre Ronnie Moran for den store mannen han var. Men hvorfor må vi alltid vente? Hvorfor venter vi til de har forlatt oss før vi hedrer dem? Bill Shankly gates, Bob Paisley gates - hvorfor gjør vi det? Hvorfor kan vi ikke gjøre det mens de lever?, spurte Thompson fra talerstolen ifølge Liverpool Echo.

– Jeg tenkte på en ting. Klubben vår bruker 50 millioner pund på et nytt treningsfelt i Kirkby. Ville det ikke vært fint å kalle det for «The Moran Training complex» for å hedre den beste treneren vi noen gang har hatt i denne fotballklubben? Hvil i fred, Bugsy.

Moran døde forrige onsdag, 83 år gammel.

Flaggdag på The Kop

Før lørdagens derby skal også The Kop hedre Moran. Spion Kop 1906 har bedt supportere ta med flagg, bannere og skjerf til kampen - for å hedre Moran.

TRE STORE:
TRE STORE:  Ronnie Moran, Kenny Dalglish og Roy Evans.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]