Trent imponerte mot Chelsea U23

U23-manager Mike Garrity hyller Trent Alexander-Arnold for 19-åringens gode innsats i 2-0 seieren over Chelsea i går kveld.

14. mar 2017 kl 15.44 Einar Kvande

Alexander-Arnold ble kåret til banens beste spiller på Prenton Park, og fremstår nå som en reell utfordrer til Nathaniel Clyne om høyrebackplassen på førstelaget.

– Trent var en konstant trussel for Chelsea, og han forsvarte seg også veldig bra når han måtte det, uttaler Garrity til Daily Mail.

Alexander-Arnold skaffet Liverpool straffesparket som gjorde at de røde tok ledelsen, og satte selv inn frisparket som fastsatte sluttresultatet til 2-0.

– Trent har hatt en veldig fin utvikling, og vi er veldig godt fornøyd med hans prestasjoner, sier Garrity.

Tenåringen trener nå fast med førstelaget på Melwood, og U23-manageren mener at forsvarsspilleren har dratt stor nytte av dette.

– Jeg vil påstå at det har gitt ham et enormt løft, og økt selvtillit. Han har blitt voksen som en følge av dette, og fremstår nå som en moden fotballspiller etter å ha trent med førstelaget hver dag. Det var trolig akkurat dette han trengte, og han trives med dette som fisken i vannet. Han har gjort det veldig bra, sier Garrity.

ERFARING
ERFARING  Dejan Lovren bidro med autoritet og rutine i midtforsvaret da Liverpool U23 slo Chelsea.

Solid kamp av Lovren

Dejan Lovren var også i aksjon for U23-laget i går kveld, og spilte 75 minutter på Prenton Park.

– Jeg tror han kunne ha spilt hele kampen om han ønsket det, men vi var glade for å gi ham 75 minutter, og han var fornøyd med det, uttaler U23-manageren.

– Han virket sterk, og hadde god innflytelse på våre unge spillere med sin autoritet og rutine. Han ønsker å komme tilbake på førstelaget så fort som mulig, og han viste seg frem for manageren i denne kampen. Jeg visste Klopp ville være tilstede, og jeg fortalte det til guttene, fortsetter Garrity.

– Når førstelagsmanageren er tilstede, er det viktig å vise seg frem, og vise hva man er kapabel til. Flere av spillerne gjorde akkurat det, så de har definitivt ikke skadet sine sjanser til førstelagsspill.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]