Tror Allan fortsetter i Herta BSC

Til tross for meldinger om det motsatte, mener Liverpool Echo at sjansen er stor for at Allan blir værende i Tyskland.

13. jun 2017 kl 12.52 Lars Frøsland

Tyske Bild ville ha det til at Herta BSC og Liverpool ikke kom til enighet om en ny låneavtale for den brasilianske midtbanespilleren. Liverpool Echo melder i dag at Allan trolig likevel fortsetter karrieren i Tyskland.

– Han vil bli sendt ut på lån neste sesong, da han trenger tilstrekkelig erfaring for å sike seg arbeidstillatelse i England, skriver Liverpool Echo.

– Til tross for meldinger om at Herta BSC ikke kom til å fornye avtalen med Allan, forstår vi at de fremdeles er i førersetet om å sikre seg brasilianeres tjeneste også neste sesong.

Spill-klausul

Liverpool ønsker å sikre seg et slags straffegebyr, som gjør at Herta BSC må betale Liverpool et beløp dersom Allan ikke spiller nok kamper. Allan startet kun åtte kamper forrige sesong, og Liverpool håper han får mer spilletid denne sesongen, dersom en avtale med Bundesliga-klubben går i boks.

Liverpool vil følge med på hva Herta BSC foretar seg i sommer, slik at ikke nye kjøp vil gjøre det vanskelig for Allan å få spilletid. I så fall kan det være aktuelt med utlån til en annen klubb.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]