Tror Grüjic kan være aktuell mot Palace

James Pearce i Liverpool Echo har sett på de ulike mulighetene som er åpne for Jürgen Klopp, dersom ingen av spillerne som sliter med skader skulle bli klare til søndagens kamp.

21. apr 2017 kl 15.15 Torbjørn Flatin

Jordan Henderson, Adam Lallana, Sadio Mané og Danny Ings er definitivt uaktuelle til møtet med Crystal Palace på Anfield.

I tillegg bekreftet Jürgen Klopp at Joel Matip, Lucas Leiva og Ragnar Klavan sliter med å bli friskmeldt i tide. Hvis alle disse er ute, mener James Pearce at dette er alternativene for Jürgen Klopp:

Pearce mener det er sikkert at unge Joe Gomez kommer inn som partner til Dejan Lovren i midtforsvaret.

På den sentrale midtbanen tror han Emre Can vil ta over ankerrollen dersom Lucas er ute. 18-årige Trent Alexander-Arnold er et alternativ til å ta over rollen til Can som partner til Georginio Wijnaldum som en av to indreløpere. Hvis Klopp vil ha mer fysikk tror journalisten at Marko Grüjic er en mulig løsning etter at serberen har sittet de fire siste ligakampene på benken.

Et annet alternativ på midtbanen er å sette fungerende kaptein James Milner frem fra sin posisjon på venstrebacken. Da kan en enten flytte Nathaniel Clyne over på venstresiden å la Trent Alexander-Arnold spille høyreback, eller manageren kan la Alberto Moreno få tillit som venstreback.

En mer offensiv løsning fremover på banen er å la Philippe Coutinho sitte foran Can og Wijnaldum, mens enten Daniel Sturridge eller Ben Woodburn kommer inn i angrepet sammen med Roberto Firmino og Divock Origi.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]