Vi fulgte kampen:U18 vant komfortabelt

Neil Critchleys gutter vant komfortabelt mot Blackburn på akademiet i dag.

18. mar 2017 kl 11.51 Arild Skjæveland

Komfortabel seier

Liverpool tar tre poeng, og vinner komfortabelt 3-0. Curtis Jones var banens store spiller, med to flotte scoringer. I tillegg var det han som skaffet hjørnesparket før 1-0, og traff stolpen.

Liverpool kunne ha vunnet mer - men det var ikke mye de slapp til gjestene. Full kontroll, og fortjente tre poeng. Solid av Neil Critchleys unge gutter.

Liverpool - Blackburn 3-0 (Johnston 5, Jones 22, 66).

Vi fulgte kampen minutt for minutt:

2. omgang

92. min: Dommeren blåser av.

88. min: Blair kommer inn for Simmonds.

83. min: Liverpool har frispark på 16-meteren. Camacho setter ballen rett i muren.

80. min: Bobby Adekanye kommer inn for Curtis Jones. Banens beste spiller.

79. min: Blackburn får ballen i mål, men det vinkes for offside.

75. min: Camacho kommer inn for Millar.

66 min: 3-0! En helt fantastisk scoring av Curtis Jones. Like etter at han treffer stolpen, scorer han et nydelig solomål. Runder av mann på mann, kommer seg inn i feltet og setter den sikkert med høyrefoten nede i høyre hjørnet. Det var kampens høydepunkt.

64. min: Curtis Jones treffer stolpen! Plukker opp ballen på venstrekanten. Avanserer, og skyter med venstrefoten - i stolpen. Der er han uheldig. Bra forsøk.

60. min: Rolig start på den andre omgangen. Liverpool har full kontroll, men sprudler ikke.

45. min: Den andre omgangen er i gang.

Pause

En veldig god omgang fra de unge røde. Det første målet kom allerede etter fem minutter da Johnston scoret etter corner. Jones økte ledelsen til 2-0 etter 23 minutter.

Blackburn har vært farlig frempå ved et par anledninger, men omtrent alt har handlet om Liverpool. Millar lå nede, og det så ut til at han hadde slått opp igjen skaden han har slitt med tidligere, men den unge kanadieren kom seg på beina.

De røde kunne og burde ha ledet med flere mål - men fortsetter de som dette vil det komme i den andre omgangen.

1. omgang

45. min: Dommeren blåser av.

42 min: Ny god corner - og Masterson får gå opp alene midt i feltet. Headingen går over. Stor sjanse.

24. min: Liam Millar får ballen på venstrekanten, setter fart og kommer seg til linja. Innlegget foran mål er supert, men ingen når frem. Dessverre skadet kanadieren seg der, og det ser ut til å være en ankelskade. Han prøver å løpe det av seg.

22. min: Jones 2-0! Glimrende innlegg fra Nico Williams fra høyrekanten. Curtis Jones får gå opp ganske alene og header ned i det høyre hjørnet. En flott scoring.

12. min: Millar med et flott innlegg - keeper roter det til, men ingen røde når frem på returen før Blackburn får ryddet opp.

5. min: Johnston 1-0! På den påfølgende corneren blir det scoring. Ballen slås inn, det stusses videre - og Johnston får tatt ned ballen og avslutter nede i hjørnet. Flott scoring av forsvareren.

4. min: Neco Williams med et godt innlegg. Simmonds rekker nesten frem - men det blir klarert til corner.

1. min: Steven Gerrard er på plass på sidelinja, sammen med Neil Critchley. Kampen er i gang.

Liverpools lag:

Atherton, N. Williams, Glennon, Masterson, Johnston, Coyle, Simmonds (Blair 88), Sharif, Millar (Camacho 75), Lewis, Jones (Adekanye 80).

Benk: B. Williams

Vi er nå inne i den siste halvdelen av U18-sesongen, og de fire beste lagene fra nord og sør er nå samlet i en liga på åtte lag, hvor vinneren blir nasjonale mestere for U18-lag.

Liverpool startet med 2-2 mot Manchester United forrige helg, og møter i dag Blackburn, som spiller sin første kamp.

– Den bakre fireren, målvakten, jobben midtbanen la ned. Jeg vil ikke trekke frem enkeltspillere, men det var en god utfordring for oss, og vi tok den. Det å komme tilbake og få det uavgjortresultatet viser karakter, og var full fortjent synes jeg, sa Critchley om kampen forrige helg - der Liverpool måtte spille med 10 mann etter at Adam Lewis ble utvist.

Liverpool vant 4-0 da de møtet Blackburn på akademiet tidligere denne sesongen. På bortebane ble det 2-2.