Utbygging av Anfield Road End vurderes fortløpende

Utbyggingen av en ny Anfield Road End står og faller med at nye Main Stand blir en suksess på sikt.

15. feb 2017 kl 14.04 Einar Kvande

Liverpool FC har hatt et nytt møte med klubbens supporterkomité, og der uttalte Customer Experience Manager Andrew Parkinson at en avgjørelse om hvorvidt man skal bygge ut Anfield Road End helt og holdent vil bli basert på suksessen til nye Main Stand.

– Klubben har undersøkt flere alternativer når det gjelder renoveringen av Anfield Road End, og dette er tilsvarende de undersøkelsene som ble gjort i forkant av utbyggingen av Main Stand, sa Parkinson til supporterkomiteen.

– Vi gjennomgår ulike modeller når det gjelder økonomi og konstruksjon. Felles for dem alle er at de må være i de beste interesser til klubben. Vi jobber i henhold til de planene og tidsrammene vi har hatt hele tiden, la han til.

For få plasser til rullestolbrukere

Premier League har offisielle krav til handicap-plasser, og for øyeblikket har Liverpool FC får få plasser til rullestolbrukere.

– Klubben planlegger å innfri disse kravene, sa Parkinson.

Da kapasiteten på Anfield ble økt fra 45 000 til 54 000 tilskuere forpliktet det klubben til å øke antall plasser til rullestolbrukere innen august 2017. Antallet må opp fra dagens 195 plasser til 238.

– Dette har gitt klubben flere utfordringer. Vi har bare 85% av kravet til antall rullestolplasser, og undersøker nå hvordan vi best kan innfri kravet så snart som mulig, uten at vi trenger å bygge ut Anfield Road End, fortalte Parkinson.

– Planene inkluderer nye rullestolplasser både på Centenary Stand og Anfield Road End.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]