Venter på resultatene

Liverpool vil i løpet av dagen få resultatene fra Sadio Manés skann.

3. apr 2017 kl 08.23 Arild Skjæveland

Sadio Mané forlot Anfield uten krykker eller problemer med å gå, men de første meldingene fra Jürgen Klopp var alt annet enn positive.

– Det ser ikke bra ut, var beskjeden fra manageren.

Venter på resultatene

Det var tidlig i andreomgang at han fikk låst venstrebeinet under Leighton Baines. Det ble spekulert i at det både kunne være en ankel- og kneskade. Det er kneet Liverpool har fått undersøkt i helgen.

Søndag var senegaleseren sendt til undersøkelser, og det er ventet at resultatene fra skannen hans blir kjent i løpet av dagen i dag, skriver Chris Bascombe i Telegraph.

– Vi kan klare oss uten ham, men vi har ingen direkte erstatter. Det er sannheten - og forhåpentligvis kan Daniel Sturridge bli tilgjengelig. Dersom han er skadet så er ikke det bra, og det er grunnen til at jeg ikke føler meg helt hundre prosent fornøyd. Vi har tre dager på oss for å finne en løsning, sa Klopp etter kampen.

Sjelden skadet

Ifølge Transfermarkt har ikke Mané slitt med denne typer skader tidligere i sesongen. Han har generelt vært veldig lite skadet.

For Liverpool har han mistet to kamper med skade - på grunn av en skulderskade tidlig i sesongen.

I 2014-15-sesongen var han ute i 17 dager og mistet fem kamper for Southampton med en leggskade, mens han mistet én kamp for RB Salzburg i 2012-13-sesongen på grunn av sykdom.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]