– Vi bestemmer prisen

Romas fotballdirektør bekrefter bud på Mohamed Salah.

14. jun 2017 kl 14.51 Marius Rabben

Under en pressekonferanse som presenterte Romas nye manager, Eusebio Di Francesco, fikk klubbens fotballdirektør, Monchi, spørsmål om aktiviteten på overgangsmarkedet.

– Har kommet bud

– Roma har ingen intensjoner om å selge spillere, men å bygge en best mulig stall for manageren, slik at vi kan oppnå målene våre, sa Monchi, ifølge forzaroma.info.

– VIL TIL LIVERPOOL:
– VIL TIL LIVERPOOL:  Rapporter fra både England, Italia og Egypt har hevdet at Mohamed Salah selv ønsker seg til Anfield i sommer.

– Det stemmer at det er interesse fra en engelsk klubb for «Momo» (Salah), og det stemmer at det har kommet bud, men prisen er det Roma som bestemmer. Vi vurderer omstendighetene og tar en avgjørelse, forklarte 48-åringen.

Ifølge Sky Italia skal Salah ha informert klubbledelsen om at han ønsker å dra til Liverpool denne sommeren, og engelske medier har meldt at spilleren er enig om de personlige betingelsene på Anfield.

Dermed er det tilsynelatende kun forhandlingene mellom Liverpool og Roma overgangen står på. En nær kilde har ifølge italienske og egyptiske medier hevdet at partene ikke er langt unna enighet om sum, og at det skal dreie seg om rundt 35 millioner pund samt ca. 4,4 millioner pund i klausuler. Det tilsvarer 40+5 millioner euro.

Roma avslo de helrøde sitt bud på 28 millioner pund i begynnelsen av juni, men Liverpool Echo insisterer på at Salah er Jürgen Klopps førstevalg i sommer, og klubben er innstilt på å hente den lynraske egypteren.

Salah scoret 19 mål og noterte seg for 13 assists på 31 opptredener i ligaen for Roma forrige sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]