Pressekonferanse på Melwood:Lallana og Sturridge tilbake i full trening

Adam Lallana og Daniel Sturridge kan være tilbake i kamptroppen mot Watford mandag kveld.

28. apr 2017 kl 13.39 Einar Kvande

Dette hadde Jürgen Klopp å fortelle under dagens pressekonferanse:

Om Manchester-derbyet i går kveld

– Intet resultat i går kveld ville ha gitt oss noen stor fordel. Uavgjort forandrer ikke så mye. Det handler om hva vi selv gjør. Vi har ikke 100% kontroll, men det virker fornuftig å fokusere på våre egne kamper, og vinne så mange av de som mulig.

Om skaden til Mamadou Sakho

– Det så helt forferdelig ut. Vi har fått bildene fra Crystal Palace. Korsbåndet er ikke skadet. Han blir ute noen uker.

Om skadesituasjonen

– Adam Lallana og Daniel Sturridge trener for fullt med laget i dag. Ingenting nytt om Jordan Henderson. Han er ikke tilbake på banen ennå.

Om Steven Gerrards nye rolle som sjef for U18-laget

– Det er fantastisk at han ønsker å bli manager en gang i fremtiden. Han har alt som trengs for å bli en god manager. Vi kunne se hvor opprømt han var, og jeg er glad for at vi kunne gi ham denne muligheten. Det er en fantastisk mulighet for ham. Ikke alle verdensklassespillere er i stand til å gjøre dette. Min dør er alltid åpen. Det vet han. Han benytter sin erfaring og sin iver til å lære, og det er perfekt.

Om Dejan Lovrens kontrakt

– Jeg er veldig glad for dette. Jeg vet hvordan fotballsupportere tenker. Dersom du spurte fansen etter Dortmund-kampen ville de ha gitt ham en 20-årskontrakt! Etter Palace-kampen forrige helg har de lurt på om det er noen andre lag som vil ha ham! Sannheten er et sted midt imellom. Dersom Dejan spilte for en annen klubb, ville du tenkt på å signere ham, og lurt på hvor mye du måtte betale for ham. Han er fysisk sterk og rask. Noen ganger kan han ta bedre avgjørelser, men det finnes ingen der ute som er perfekt. Han er 27 år gammel. Hans beste dager som midtstopper ligger fortsatt foran ham.

Om Watford-kampen

– Det er mye som har skjedd siden vi slo Watford i november. De har utviklet seg som lag. De er et godt fotballag. Men vi reiser ikke dit for å skryte av dem. Vi reiser dit for å kjempe mot dem. Jeg kan ikke forandre resultatene vi har hatt. Noen er gode, noen er dårlige. Dersom vi vinner over Watford, vil vi være i en perfekt posisjon igjen. Vi kommer ikke til å få 20 sjanser mot Watford, og vi må forsvare oss svært bra. Vi vet hvordan vi skal spille mot lag som legger seg dypt. jeg har vært veldig godt fornøyd med responsen på trening denne uken.

Om kampen om topp fire

– Det er veldig interessant og spennende. Vi er midt oppe i det. Vi må gjøre vår del av jobben, og så får vi se. Gjennomsnittsalderen på benken forrige helg var 19,2 år. Det er ikke så veldig rutinert. Vi har hatt for mange skader, noe som har skapt problemer. Du kan ikke trene som en gal på dette stadiet av sesongen. Det handler om å beholde rytmen, og jobbe med spesifikke ting med tanke på neste motstander. Du kan ikke kjører økter på 2-3 timer. Vi er med i kampen om noe interessant nå mot slutten av sesongen. Vi må kjempe for å få med oss det vi kan. Ingen bør være i tvil om at vi virkelig ønsker å kvalifisere oss for Champions League. Vi står foran en veldig viktig kamp. Ingen vil betrakte den som en vennskapskamp.

Om Rhian Brewster

– Rhian har hatt strålende fremgang de siste månedene. Talentgruppen trener her på Melwood en gang i uken. Han er en veldig dyktig gutt, som har blitt fysisk sterkere. Gutter i hans alder vokser ennå. Han er en god avslutter. En skikkelig spiss, med en god arbeidsmoral. Han er 17 år gammel, og spiller som om han var 21. Dersom alle de andre spillerne var skadefrie, ville han ikke ha vært i troppen. Men det betyr ikke at han ikke vil komme med i troppen i fremtiden. Jeg er sikker på at det var hyggelig for ham å få sitte på benken. Han hadde ingen dress å ha på seg til Palace-kampen!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]