Jürgen Klopp etter 0-2 i Hull:- Vi forventer mer av oss selv

Liverpools manager var forbannet over en skuffende 1.omgang, som ga press i en spillemessig bedre 2.omgang. Nå må positive svar gis fort.

4. feb 2017 kl 20.01 Torbjørn Flatin

Dette er noe av det Jürgen Klopp sa etter 0-2 i Hull:

- Vi ga vekk lette mål og vi spilte ikke i 1.omgang slik vi skulle ha spilt. Hvis vi hadde spilt fra starten av slik som vi spilte etter pause, med mer fart, plan og grådighet, da tror jeg det ville vært vanskeligere for Hull å håndtere oss.

- Det at vi kom under satte oss under press etter pause. Vi hadde riktignok sjanser, keeperen gjorde redninger, mens Hull viste lidenskap i sitt forsvarsspill. Deretter gir vi bort en lett kontring og det blir 2-0.

- Nå må vi ta den kritikken som kommer vår vei. Jeg sa for en uke siden at det måtte være lov til å se positivt på situasjonen, med en 4.plass i ligaen, men det er det ikke mulig å gjøre det etter noe som dette.

- Vi forventer mer av oss selv enn det vi viste i dag. Det er mitt ansvar å gjøre det mulig for spillerne å vise mer enn de gjorde i dag. Vi så mer ut som vi skulle i 2.omgang, men å spille fotball under press er vanskelig.

- Det er lov til å forsvare seg slik Hull gjorde, men de kunne også spille fotball som ga oss plass når vi vant ballen. Spesielt i 1.omgang var vi imidlertid ikke slik vi skulle være i slike øyeblikk og det er vanskelig å akseptere.

- Vi må nå vise oss mer fra vår positive side og gjøre det mer regelmessig. Å kvalifisere seg for Champions League er et stort mål og svært vanskelig i England med så mange utfordrere, men etter vår prestasjon i dag er det ikke noe vi snakker om.

- Jeg er fortsatt forbannet når jeg tenker på 1.omgangen. Jeg har allerede sagt en del ganger at jeg først og fremst er interessert i prestasjonen. Ja, jeg er interessert i resultater også, men jeg er virkelig interessert i prestasjonen da det er hva du kan bygge videre på. Denne uka hadde vi en virkelig god prestasjon mot Chelsea, men greide da ikke å bygge videre på den. Det er noe vi må ta kritikk for og prøve å forandre så hurtig som mulig.

- Jeg tror ikke vi har noe problem angående vår innstilling i møter med lag lenger nede på tabellen, men det er noe vi må motbevise gjennom resultater. Nå har vi en ny mulighet mot Tottenham, som er i toppen av ligaen, og da må vi prøve å vise at vi er klare for en slik kamp. Det vil gi fornuft om vi kan spille på vårt beste i den kampen og siden vise at også kan spille andre type kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]