– Vi har kreativiteten til å utmanøvrere lag som dette

Simon Mignolet er lei av poengtap mot lag som Bournemouth og Stoke.

7. apr 2017 kl 10.30 Einar Kvande

Liverpool-keeperen håper på et bedre resultat mot Stoke i morgen enn de røde fikk mot Bournemouth på Anfield onsdag kveld.

– Vi viste mot Burnley hvordan det skal gjøres mot lag som dette, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

– Vi ble liggende under også i den kampen, men som mot Bournemouth slo vi tilbake. Dessverre klarte vi ikke å beholde ledelsen helt inn mot Bournemouth. Hadde vi scoret et tredje mål, slik vi gjorde mot Everton, ville kampen ha vært over, konkluderer keeperen.

– Vi glemte det på en måte. Vi må ta bedre vare på sjansene. Det er viktig med tanke på kampene som gjenstår denne sesongen. Vi må ta tre poeng hver uke fremover.

– Det blir vanskelig, men vi må gi alt for å klare det. Vi må ta godt vare på sjansene fremover. Klarer vi det, kan vi plukke mange poeng på tampen av sesongen.

– Men det handler ikke bare om å score mål heller. Vi må også sørge for at vi ikke slipper inn mål. Vi må være gode i begge ender av banen.

Vanskelig i Stoke

Mignolet vet av erfaring at det er vanskelig å møte Stoke på Britannia Stadium, hvor trøkket fra hjemmefansen alltid er intenst.

– Vi må lære av feilene vi gjorde mot Bournemouth, og vi må gjøre det raskt, ved å ta alle tre poengene mot Stoke.

– Vi må omstille oss, og sørge for at vi er godt organiserte, slik at vi ikke forærer dem sjanser. Klarer vi det, vil våre spisser og kreative midtbanespillere score målene som vinner kampen for oss.

– På bortebane må vi først tenke på å holde buret rent. Da blir det enklere for oss å vinne kampene.

– Vi forbereder oss til kamper som denne på en annen måte enn vi gjør mot topplagene. Alle kamper er ulike, og det er flere ting du ikke har kontroll over på kampdagen. Men vi trener og forbereder oss selvsagt med tanke på motstanderen vi skal møte. Vi jobber hardt på trening hver dag. Nå er det bare en kort periode mellom kampene, og da blir det litt annerledes, avslutter Mignolet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]