– Vi må bare se fremover

Simon Mignolet forsøker å få 3-1 tapet for Leicester ut av systemet foran kampen mot Arsenal.

2. mar 2017 kl 10.30 Einar Kvande

Liverpool har bare vunnet to av tolv kamper etter nyttår, og det frustrerer tydelig den belgiske keeperen.

– Det er mye vi kan skylde på for at det har blitt slik. Vi kan si at vi har hatt en del skader, at vi har hatt mange kamper, at Sadio var opptatt med Afrikamesterskapet, men til syvende og sist vil dette bare være unnskyldninger, og vi ønsker ikke å lete etter unnskyldninger. Vi må se fremover, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

– Vi er fullt klar over at januar ikke var noen god måned for oss, men vi ønsker ikke å se bakover. Nå får vi en ny mulighet mot Arsenal, og det er hva vi må se frem mot. Vi viste på Emirates i begynnelsen av sesongen at vi kan vinne, spille veldig god fotball og skape sjanser mot Arsenal. Det må vi gjøre igjen. Det er neste kamp som betyr noe, og det er grunnen til at vi ser frem til den, fortsetter sisteskansen.

– Du kan bruke kritikken mot deg til å generere energi, og komme deg selv opp igjen. Vi må presse oss selv enda mer og hardere, og se frem til neste mulighet. Det er hva vi må gjøre. Nå står vi foran en ny kamp, nye 90 minutter som skal spilles i helgen, og det er det eneste som betyr noe.

Tolv kamper igjen

Liverpool ligger for øyeblikket på femteplass i Premier League, ett poeng bak Arsenal som har en kamp mindre spilt. Jürgen Klopps mannskap har 12 kamper igjen å spille denne sesongen.

– Tolv kamper er mange kamper, så det er mange poeng som kan vinnes eller tapes. Vi skal forsøke å vinne hver eneste kamp. Det bør alltid være målet.

– Alle kamper er vanskelige i Premier League, uansett om det er på hjemme- eller bortebane. Men som klubb må vi forsøke å få maksimum med poeng ut av disse kampene, avslutter Mignolet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]